Träning


Påväg hem

Har varit i Stockholm över dagen på dop hos min fina kusin och hennes familj!


ootd

Kofta- Bondelid / Tröja- JC / Jeans- Lager157 / Skärp-Åhlens

helg!

Slutade vid 2 idag, gick till åhlens med elin och becca en snbbis innan jag gick hem. Nu ligger jag i sängen och ska göra det en stund till innan jag ska träffa elias.
chailatte♥

Bra träningspass

Träningen idag gick så sjukt bra! Klarade en sak som pappa hade satt 1000kr på, att om jag klarade det så skulle jag få 1000kr, ingen av oss trodde ju såklart inte att jag skulle klara det men det gjorde jag haha, 1000kr rikare! Bra att ha sånt folk som sätter pengar på mål jag ska nå, eller det är i alla fall bra för mig ;) tänkte visa er en video men videofyme fuckar ur så ni får några bilder från träningen istället.


http://bbeccas.blogg.se/

Becca har börjat blogga igen! men nu har hon skaffat en helt ny blogg så tycker helt klart att ni borde gå in och cheka den!
→ http://bbeccas.blogg.se/
 ♥ ♥
 

utväxt- gone

Färgade utväxten istället för att slinga och det blev jättebra tycker jag, brukar aldrig bli så bra när man ska göra det hemma, speciellt inte när man ska göra håret ljusare men den här gången gick det faktikst bra!
Skulle kanske haft något ljusare färg men jag är nöjd endån.

lite om idag / outfit

Fick sluta 2 timmar tidigare idag, så istället för att sluta vid 4 så fick vi sluta vid 2 efter hemkunskapen, sååå skönt!
Senare när pappa har kommit hem så drar vi och tränar, eller jag gör och han kollar på haha, efter det ska mamma förmodligen slinga min utväxt (behövligt).
Såhär jag sätt ut idag ↓ vi hör senare
 

Tiger Of Sweden jeans till salu!

Säljer mina Tiger Of Sweden jeans som jag köpte när jag var i Stockholm. Alltså så är dom inte mer än 2 veckor gamla. Storlek 26/32. Endast använda 2 gånger. Ny pris 1300 :- , säljer dom för 1000 :- 
Skriv här om du är intresserad eller på Facebook där jag heter: Sally Nilsson.
 
 
 

nytt tränings linne

fick ett nytt tränings linne av mamma förut, det är köpt på åhlens på deras rea, dom har 30% på ALLT i hela butiken nu! Var där efter skolan och köpte några behövliga saker.
 Nu har jag precis bytt om till tränings kläder och skastrax äta sen ska jag ner till klätterverket och träna.
 

Tuesday

 

MTV video music awards 2013

Sitter just nu och kollar på reprisen av VMA. Ska gå och lägga mig efter det. Hörs imorgon!


Lion King

Kollar på lejon kungen med elin.


Bodypump

Igår prövade jag, elin och becca på ett 30 minuters bodypump pass, egentligen är passen 60 minuter men eftersom det var "pröva på dag" så var passen 30 minuter långa. Och jag kan säga att det räckte väl för idag har jag sån brutal träningsvärk, kan varken gå normalt eller knappt sätta mig ner.
Men kul var det!


YOLLIBOX

Idag slutade jag runt 3, drog hem till Elias runt 4 och åt mat hos honom, sen åkte jag hem till elin runt 6, vi åkte till Maxi och köpte varsin godis påse till lagdagen imorgon. När vi kom hem till henne kollade vi några avsnitt av Grey's anatomy. Kom hem för en liten stund sedan, nu ska jag sätta mig framför tvn och käka yollibox, första gången jag prövar det, får se hur det smakar!
 
 
 

Skön onsdag

Slutade vid 10 i 1, tog en promenad med rolex sen hämtade jag elin och vi åkte ner på stan och tog en fika på espresso house, myyys! Nu ligger vi hemma hos henne och kollar på grey's anatomy, ska strax dra hem för att äta sen vid halv 7 ska jag till gymmet med becca.


oflyt

ååhhh orkar inte. Så klart tappade jag mobilen i backen idag som jag alltid brukar göra utan att det händer något men såklart idag så skulle skärmen spräckas!! Har verkligen ingen lust att lägga pengar på skiten.
aja anyways så började skolan idag, var där i någon timma och fick schema oså sen drog jag ner till stan med elin, becca och alva. Nu håller jag på och lagar mat, efter jag har ätit så ska jag till actic och träna med becca och alva.
 

tre dagar i Stockholm

I fredags så åkte jag och Elias upp till Stockholm och spenderade 3 jättebra dagar där tillsammans.
Vi både på ett fint och väldigt centralt hotell som heter "Två kronor".
Vi var på grönan en sväng, spenderade många timmar i affärer och så firade vi våran 1 års dag♥ med god mat och efterätt på Jensen's Bøfhus
 
 

Remember only God can judge you


tattoo

Äntligen så har mina föräldrar gått med på att jag ska få tatuera mig! 
Vid 4 så åker jag mamma och pappa ner till Mönsterås och träffar tatueraren Toby som bland annnat har tatuerat Bingo Rimer och Sebbe Stakset. Idag ska jag nog bara vissa vad jag har tänkt mig för tatuering sen så bokar vi in en tid. Är så sjukt glad och taggad!!
 
Något i den här stilen vill jag ha, fast kommer göra 2 fjädrar, en som går vid revbenen och en som går upp på ryggen.
 
 

Today and yesterday

Spenderade gårdagen men elonet. Vi for runt på moppen lite överallt, sen på kvällen åkte vi ut till hjorten med min familj och badade. Idag låg vi i min säng och kollade filmer för jag kunde typ inte göra något annat för jag hade så ont pga min urinvägsinfektion, har haft den i 3 veckor nu men ska ta tag i det på måndag och fixa medicin så att jag äntligen kan bli av med skiten.


moppekort!!

klarade testet idag och nu har jag moppekörkort! känns så sjukt jävla bra!
Så idag har jag åkt runt överallt med bästis. Först åkte vi till Ica Maxi där hon bjöd mig på fika, sen åkte vi ut till Lager 157, sen åkte vi in till stan och gick runt i affärerna och efter det åkte vi till Willys och sen hem till mig. Nu Sitter vi här hemma hos mig och ska kolla någon film och äta frukt.
 

Efter träningen

Åkte och tränade med pappa runt halv 5 och det gick hur bra som helst! När jag kom hem åt jag sen har jag pluggat till körkortet hela kvällen och det har också gått jättebra, hoppas bara det går lika bra imorgon då jag ska göra mitt slutprov. Nu ska jag kolla på gossip girl innan jag går och lägger mig, kollade några avsnitt förut idag med elin och becca och måste verkligen börja kolla på den serien igen, så sjukt bra!
5 från förut↓
 

Kvällsbad och veterinär besök

Bild från i förrgår på mig och Elias när vi tog ett kvällsbad. 
 
E har precis lämnat mig och jag ska börja göra iordning mig nu innan jag åker till Gamleby för ett veterinär besök med hunden♥
När jag kommer hem ska jag träffa elin&becca.

Lillön

Har spenderat dagen ute på lillön i cirka 6 timmar. Nu är jag hemma och har precis duchat, ska plugga lite körkort och sen grilla med familjen. Ikväll ska jag träffa elin och becca igen.
Ser även ut såhär↓
Byxdress H&M

igår&idag

Både igår och idag har jag hängt med elin och becca. Igår satt vi ute och snacka om allt och idag låg vi på beccas altan och sola ills klovkan blev halv 4 ungefär. Då följde jag med mamma och handla sen runt halv 6 åkte jag och klättra med m&p. Nu sitter jag i köket med Elias och gör körkortstester, om 6 dagar gör jag mitt slutprov och om jag klarar det så har jag moppekörkort!!
imorgon drar jag ut till lilön med familjen, elin och becca. Tar med mig kameran så förhoppningsvis blir det några bilder därifrån.
 

The body shop

Present som jag fick av m&p när dom kom hem från Stockholm♥
 

1 Augusti

19 dagar kvar tills skolan börjar, det är sjukt vad det här sommarlovet har gått fort! Känns som det nyss var början på juli.
 
Idag har jag städat, tvättat och varit på promenader med hunden, haha låter som värsta hemmafrun men har i princip fått vara det dom senaste dagarna då mina föräldrar åkte till Stockholm i måndags, men idag kommer dom hem som tur är. 
Senare ska jag träffa elin och becca.
bild från när jag var i Stockholm med elin och becca.