Bilder ifrån Stockholm

Alla bilder är tagna med Elins kamera.
 
 

Tacomys med tjejerna

Har precis ätit tacos med bästavännerna och nu ska vi strax ta oss en promenad till Ica Maxi.
 

yesterdays

Igår träffade elias efter jag hade tränat, vi tog moppen till Ica Maxi och köpte godis sen åkte vi hem till mig och kollade filmen "gone in 60 second", riktigt bra film!
såg även ut såhär↓
 

MAC

Glömde visa er ögonbrynspennan jag också köpte i Stockholm. Den är hur bra som helst,aldrig testat en sån ögonbrynspenna som är så bra, lätt värt pengarna!
 

Nya klätterskor

Nu ska jag strax åke ner till klätterverket med m&p och klättra. Hämtade mina nya klätterskor idag också, så ska testa dom och se om dom är bra vilket jag verkligen tror att dom är!
 

Stockholm

Igår kom jag hem ifrån Stockholm efter en vecka med mina bästavänner! Vi bodde på Södermalm i min fasters lägenhet som vi fick låna eftersom hon var i Norrland. Det var 7 sjukt bra dagar fyllt med toppen väder, shopping i mängder, grönalund, bad på långholmen och en grym Rihanna konsert! Har massa bilder på mobilen som jag kan vissa er någon dag, så länge får ni bilder på vad jag köpte ↓
 Skjorta från Carlings
Boy tröja från någon random butik på drottning gatan
Navel piercing från Ur&Penn
Linne från BikBok
Halsband från Lindex

Chamonix

I Maj så åkte jag och pappa till Chamonix i Frankrike med 2 kompisar. Vi åkte dit för att klättra. Vi var där i en vecka. Dom dagarna vi inte var ute och klättrade så var vi på stan, det är en väldigt liten stad men med massa butiker. Hur fint som helst! Dit skulle jag verkligen kunna åka igen.
 

New blog

Hade tänkt att börja blogga igen efter ett rätt långt uppehåll. Kan redan nu säga att jag inte kommer uppdatera varje dag, men kanske var annan dag eller när jag har något intressant att uppdatera om. Sen så ska jag försöka fixa en header så småning om när jag har tid. Hoppas ni stannar!