Bra dag i linkan

4 timmars shopping blev det, väldigt skönt att komma ifrån Västervik och bara vara med sina bästavänner.
Jag fick med mig en body, visar den imorgon. En halvtimma efter jag kommit hem drog jag på träning, sjukt jobbigt men sjukt skönt nu när det är gjort. Ska hoppa in i duschen nu och sen inta sängen.




linköping med mina babes

drar strax till linköping med elin och becca, blir inte så mycket shopping för min del eftersom jag försker spara mina pengar hehe.  
 

youre like the spark in my bonfire heart

Drog til actic med elin och becca vid halv 11 ungefär. Sprang 3 km och körde lite mage. När jag kom hem åt jag lunch med mamma, duschade, färgade mina ögonbryn oså. Ska strax följa med mamam och handla ithink.
 
 

paket från h&m

efter en promenad med hunden så gick jag och hämtade ut ett paket från h&m som jag beställde för 2 månader sedan haha. I låg dom här tightsen↓. Jag är iallafall nöjd, dom är både snygga och sjukt sköna (!!)
 

Tisdag

Idag har jag varit ute på 2 promenader med hunden, kört legday med becca på gymet, kollat film och ätit pizza med elin på kvällen. Väldigt skön dag!
Bild från förut när jag var ute med hunden



Barcelona bokat

I början av december åker jag och mina föräldrar till Barcelona för att bla. fira mammas födelsedag!
Vi kommer bo i en sån här lägenhet som ni ser på bilderna nedanför.
 

Myskväll med mina bästavänner




autumn

Tog en promenad med pappa förut, för jag skulle städa och han skulle till garaget. Tog även några kort.
 

rekomenderar inte

Lchf blåbärspajen som jag och mamma bakade blev inte alls så god. Nötterna tog över för mycket och det smakade inte så bra som vi hade trott haha. Så jag rekomenderar den inte.
 

Höstlov

I fredags tog jag höstlov, sjukt efterlängtat! Blev en hemmakväll då jag chillade med mamma och kollade på idol. Igår drog jag till gymet runt halv 12. Efter det åkte jag ner till klätterverket och hjälpte mamma med hennes klättring. Senare träffade jag elin och sen becca. Vi alla 3 åkte till albin på kvällen och var med han, axel, Alfred och leotrim. Nu har jag precis vaknat medans elin sover brevid mig. Vi hörs senare!



new in

 

Onsdag

Min dag har varit bra. Kort skoldag, bockade även av ett spanska prov, sjukt skönt och fått det gjort! Efter skolan har jag pluggat med elin på espresso house, var även ute men hunden och så har jag dammsugit. Nu ska jag strax äta och sedan vid halv 7 drar jag till gymnasiet för att kolla på ekonomi programet. 



Pannkakor och plugg

När jag kom hem gjorde jag pannkakor till middag åt mig, mamma och pappa. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan jag drar till träningen!




Just nu

Efter skolan drog jag till gymmet med elin och becca. Sprang 5km, körde ben och mage. Kom hem runt halv 6. Åt mat och tog en dusch, efter det pluggade jag lite spanska. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska kolla revenge och äta glass.




Finaste kusin barnen♡





lchf blåbärspaj

Mamma och jag har precis bakat en lchf blåbärspaj som vi ska äta ikväll till säsongstarten av solsidan (!!)
Vet inte hur den smakar men här är några bilder som jag tog under förberedelserna. Återkommer med hur den smakar när jag har ätit den.
 
Häll blåbär i en ugnsäker form. Häll lite socker på eller stevia som vi hade på.
Smält 75g smör. Blanda sedan smöret med 2 ägg och 1 msk kardemumma. 
Hacka 4 dl hasselnötter. Blanda sedan i dem i äggröran. 
Bred sedan ut hasselnöttsröran över blåbären och sen in i ugnen (200 grader) i 15 minuter.
 

weekend

I lördags kom min kusin och hennes famlij ner. Vi åkte en sväng till klätterverket med barnen, åt god mat på kvällen och hade det bra! 
Idag åkte dom hem runt 1. Efter dom hade lämnat så åkte jag till elin en stund♥. Har även varit iväg och städat och nu på kvällen pluggat. 
 

fredagens

 

ny skjorta

 

Fika och plugg på espresso house

Slutade vid 10 över 11 idag tack vare halv studiedag. Nu sitter jag på espresso house med elin och pluggar!



stressig morgon

hade sovmorgon till 9 idag men lyckades vakna då så fick stressa till skolan istället + så regnade det ute, ingen bra start på dagen. Nu har jag iaf en lång lunch, fick en timma längre ungefär så åkte hem och gjorde pannkakor. Efter skolan drar jag till gymmet sen ska jag plugga och ta det lugnt resten av dagen.
 

motionsmålet√

första skoldagen för den här veckan är nu avklarad och även denna höst motionsmål som jag första gången klarade! 5km på 29 minuter!
Efter skolan drog jag och städade. Nu har jag precis duschat. Ska hjälpa pappa med maten nu för är as hungrig!!
 

revenge och b&j

 

S(k)öndag

Ligger i sängen och kollar på revenge. Ska göra det ett tag till innan jag drar och städar..



när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner

igår drog jag elin och becca till alex där vi grilla med några från klassen! var en väldigt kul kväll. Jag och elin kom hem till mig runt 1.
Idag vaknade vi någon gång runt 11. Hon drog hem fören stund sen. Nu ska jag börja göra i ordning mig sen dra och klättra med mamma.
kroatien 2012- saknar tiden

Torsdag

Slutade vid 4 idag. Skulle egentligen dragit ner till klätterverket ikväll men istället körde jag och mamma lite mag övningar och sånt där här hemma. Vi hyrde även en film som vi sitter och kollar på nu! 


första sidan/ min dag

Första sidan på vt idag woop woop, just kidding. Dock blev bilderna bättre än vad jag trodde att dom skulle bli, tur det!
Efter skolan drog jag och gymma med elin. När jag kom hem gick jag ut med Rolex och efter det damsög jag hela lägenheten. Nu har jag pluggat lite och ska strax fixa lite mat.
 

lchf bröd

mamma bakade ett sånt sjukt gott knäckebröd för några dagar sen. Det gick åt fort så idag har jag bakat nytt. Väldigt enkelt att baka, dock tar det rätt lång tid i ungen och sådär. Receptet hittar ni nedanför↓
 

fick det här av min söta mamma igår när jag kom hem igår.
 

JSM

Finalen var idag och der gick sådär. Lederna var verkligen inte min typ men jag försökte så gott jag kunde och kom på en tredje plats!
har inga bilder på kameran på när jag klättrar eftersom pappa blir alltis så nervös så han kan inte göra något annat än att kolla på haha men har några bilder på mig när jag klättrar på mobilen, får se om jag någon.
 
 

3:a

Vi var bara 4 stycken i min grupp idag och alla gick vidare till final. Jag kom 3:a i kvalet så jag hoppas att det går bättre imorgon på finalen!
Nu har vi duschat oså och ska strax möta upp våran tränare för lite käk.



På klättercentret

Just nu sitter vi och snackar lite. Jag och Anton börjar inte klättra förens kvart i 3 så det är några timmar kvar tills dess. Pappa och jag har varit runt och försökt fördriva tiden lite haha.



"brunch" before take off

 

kanelbullens dag

 

Just nu

Efter skolan drog jag ner på stan med elin. Vi tog en fika på espresso house och sedan kollade vi lite i affärerna. Nu är jag ute med hunden. När jag kommer hem ska jag packa det sista innan vi åker till Uppsala!





tråkigt inlägg

min dag har varit väldigt bra, skoldagen gick i alla fall fort och slutade vid 4. När jag kom hem gick jag en promenad med hunden sen satte jag mig och plugga i någon timma innan det var dags för träning. Dock blev det inte så mycket till träning eftersom jag ska tävla SM i helgen i Uppsala. Istället satt vi och pratade och försökte förbredda oss mentalt inför tävlingen. När jag kom hem åt jag middag och sedan har jag packat lite inför helgen. Imorgon är det äntligen fredag. Jag åker ifrån Västervik runt 6 tiden. Får se om jag bloggar något under helgen, blir bara mobilinlägg i så fall men kommer ta med mig kameran så ni får se bilder när jag kommit hem.
min bebis♥
 

Kvällen

Drog aldrig ner till klätterverket förut eftersom mamma inte var så pepp på att träna så istället fortsatte jag med lite plugga innan vi tog en promenad med hunden. Nu har vi precis lagat mat och ska strax börja äta när pappa kommer hem från jobbet! 



3 timmars plugg

Jag har suttit i 3 timmar nu med att läsa ut min bok och sedan göra en skriftlig bokredovisning och är nu äntligen klar! Ska hjälpa mamma nu med maten sen ska vi ner till klätterhallen där jag ska göra henne sällskap medans hon klättrar.
 
 
 

Efter träning

Kom hem runt 9 från träningen. Har aldrig varit så slut i armarna som idag haha. När jag kom hem hade mamma gjort iordning lite gott som tur var för jag var något så sjukt hungrig efter träningspasset!
Nu ska jag äta klart innan jag hoppar in i duschen och efter det ska jag föröka plugga lite gran.




details

skoldagen har varit bra och det har gått rätt fort idag även fast vi går till 4! 
nu ska jag plugga lite innan maten och efter jag ätit drar jag på träning.
detaljer på hur jag har sätt ut idag↓