Smultronstället

Igår jobbade jag min fjärde dag i rad, skulle egentligen varit ledig fredagen och måndagen men så blev det inte. Fick även urinvägsinfektion i helgen så igår åkte jag till sjukan och fick antibiotika utskriven, igen.. Och sen nu äntligen skrev dom ut tabletter för ett halvår som jag ska ta i förebyggande syfte! Så får hoppas att dom funkar så jag slipper åka till vårdcentralen varje gång :)
Idag har jag varit ledig. Åkte till Söderköping till smultronstället med mamma, elin och becca. Så nu har vi bockat av det! Sjukt stora glassar dom har där, orkade inte ät upp hela min haha. 
Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Ska strax byta om för ett gympass tillsammans med elin och becca!



Igår

Igår efter jobbet åkte jag ut med Maja  och Sofia ( två jobbar kompisar) med Sofias båt. Vi åkte ring, vattenskidor osv. Var hur härligt som helst och så himla skönt efter en svettig dag på jobbet. Efter lite båt åkning så åkte vi till Sofias stuga där vi åt grillat med hennes familj, jätte mysigt! Sen fick jag och Maja skjuts in till stan runt halv 10!



Free

Igår var min lediga dag, skulle egentligen vara ledig idag också men eftersom det är hojrock den här helgen så behövs det mer personal= jag måste jobba på min lediga dag. Men fick ju en ledig dag iaf och den var jättebra! Träffade elin och hängde hemma hos henne. Vi solade, badade i hennes pool och tog hand om hennes lilla hund. Sen runt 6 drog vi och gymmade och efter det åkte vi ut till korpa för att ta ett kvällsdopp. Jesper gjorde oss även sällskap sen :)



Släktträff

Igår hade vi mini släktträff i Stadsparken. Hade picknick och körde kubb m.m. Var jätte mys!



Vero Moda

150 :-
 

Skanvik

Har varit ute och badat och solat idag ute på skanvik med mamma. Vi var där från halv 12- halv 6 ungefär, riktigt mys! Hade det jättebra och skönt tills jag satte foten på en getting, var inte lika skönt. Men men, har varit och tränat med pappa och nu ska jag strax åka till becca där jag, Emma, elin och becca ska ha mys kväll!



These summerar days

Jobbar, solar och badar är det mina dagar består av ungefär. Idag efter jobbet mötte jag upp jesper och tog en pizza, sedan åkte vi ut till korpa och tog ett kvälls dopp, Sjukt härligt! Nu är jag hemma hos honom och vi ska strax kolla någon film! :)



Mys hos becca




Mobil bilder från igår





poolparty

Var hos melker igår med massa sköna männsikor, hade en jättebra kväll!
Alla bilder är tagna med elins kamera

new in

50:- del på h&m's rea. 
 
- Har jobbat på harrys från 12-17.45 och sen haft klättring för turister från 18-19-30. Var sjukt stressigt där imellan men det gick haha!
 

ledig

sov som en stock inatt, vaknade utvilad runt 10 tiden, länge sen jag verkligen sov ut! 
Under förmiddagen nu så har jag städat mitt rum och garderob, kollat på orange is the new black och sen kom MIO hit och levererade vårat nya matsalsbord, blev jätte fint! Nu ska jag gå och käka ny gjorda tofvehultare som mamma har bakat!
 
ser ut såhär idag, har även den nya skjortan på mig som jag köpte i Stockholm.
 

Backträning

Drog ut till vo igår kväll och körde backträning med Jepzor.



Bilder ifrån vis








vis,jobb,sol & bad

Sen jag senast skrev här så har det varit tredagars visfestival, jag har jobbat och solat och badat på mina lediga dagar.
I torsdags var första visdagen. Började med och åka ut till lillön med elin där vi lappade lite sol. Senare på kvällen fixade jag och elin mig hemma hos mig innan vi+ massa andra begav oss ut till Ytterhult till Davids stuga. Hade en jättebra och trevlig kväll men den slutade dock i kaos.
Andra visdagen så hängde jag hemma hos jesper en stund innan det var dags för fest. Fixade mig hemma tillsammans med becca innan vi åkte till jesper en liten stund. Efter det gick vi alla till Max och sen ner på stan. Blev en ganksa tidig kväll eftersom jag skulle jobba lördag. 
Tredje vis dagen jobbade jag. Fick dessutom jobba över 2h eftersom det var så mycket. När jag äntligen slutat så var det bara att fixa om sig för förfest hemma hos hanna. Åkte dit med elin. Sen drog vi alla ner på stan och sen till löga. Jag åkte hem runt 1 eftersom jag skulle jobba söndag också
 
Och så igår jobbade jag, fick jobba över en timma sen åkte jag hem till jesper där jag sov tills idag. Idag har jag jobbat, fick jobba över en timma igen och nu har jag kommit hem, käkat lite och ska strax ta mig ett bad. Imorgon är jag ledig och det ska bli grymt skönt!
random bild på mig, alex och elonet

Work

Om en timma drar jag och jobbar, tredje dagen i rad nu och har jobbat över 1-2 timmar nästan varje dag dom senaste dagarna men imorgon är jag ledig och det ska bli sjukt skönt! 



Sen springtur

Vid 10 ungefär så drog jag ut och sprang lite spontant sådär haha. Har och är sjukt uppe i varv dom senaste dagarna, känns som jag har någon slags extra energi och orkar göra massor. Så jag tar vara på den energin innan den tar slut helt enkelt haha..
Hur som helst så sprang jag till Ica maxi och sen gick jag och sprang hem, blev 4km allt som allt ungefär :)



ny mobil

Fick min nya mobil idag, så jävla gött!! Förutom det har jag jobbat på harrys från 12-17, en timma efter det åkte jag ut till lysingsbadet och höll i uteklättring för 21 turister. Kom hem runt 8 och sen dess har jag hållt på och pillat med min nya mobil♥♥♥♥
ikväll ska jag kolla fotboll med familjen och inte så mycket mer :)
 

8 juli

Träffade som sagt jesper förut, vi åkte ut till korpa o bada lite igen haha, sen träffade jag elin och becca direkt efter det. Vi satt i hamnen en liten stund, tog en promenad och sen slutade vi hemma hos mig. När dom drog tog jag mig en dusch och fixade lite med tvätten. Nu ska jag kolla fotboll sen kanske dra till jesper.
jag och bästa föräldrarna

korpa

Dagen har bjudit på sjukt bra väder! Jag, mama, elin och becca har legat ute på korpa i några timmar idag och pressat!
Nu har jag precis duscat och snart ska jag möta jesper, vi hörs!
 

summer feelings

Jobbade som sagt till 17 idag. Efter det kom elin till mig och sen mötte vi upp becca. Vi drog ner på stan och kollade på kahru run och senare mötte vi upp våra förre detta classmates. Avslutade kvällen med ett dopp i hamnen och sen donken käk med dom. Nu ska jag strax sova. Imorgon är jag ledig så då ska jag ta vara på solen med tjejerna och mamma ute på korpa!
 

morning run

drog ut på en springtur 10 imorse, städade trappen också när jag ändå var ute. När jag kom hem hade mamma gjort frukost med baguetter, te, ägg osv. Pappa kom även hem nu så vi åt alla frukost tillsammans. Nu ska jag ta en dusch sen vid 1 ska jag jobba till 17.
 

home

Igår när jag kom hem hade mamma fixat bruschetta och allt annat som ni ser på bilden nedanför, till det kollade vi på orange is the new black, fyfan vilken bra seire!! är helst fast haha!
 

Bye bye Stockholm

 
Torsdags: kom upp till Sthlm runt halv 6. Pappa hämtade mig med motorcykeln och vi åkte ut till rönninge ( ca 3 mil från Stockholm) där min kusin och hennes familj bor. Vi käka mat och bara satt och prata på kvällen tills det var dags att sova.
 
fredag: dagen bjöd på bra väder och full fart. Jag ch Nellie ( min kusin) åkte ut och badade med barnen, käkade lunch i rönninge, besökte någon lekpark medans hennes man och pappa jobbade vid deras nya hus. Vid 6 tiden åkte jag och pappa in till Sthlm till söder hos min faster där vi skulle bo tills söndag. Vi drog ut på stan vid 8 till en tapas resturang och käkade jätte god tapas tillsammans med min faster!
 
lördag: spenderade denna dag med en hel dag på stan med pappa. Började med frukost ute tillsammans med faster innan vi drog in till plattan och gick i affärer. Köpte en Ralph lauren skjorta inne på NK och en NY keps på stadium. Sen satte vi oss på Hornsgatan och fikade innan vi åkte hem till lägenheten igen. Vid 5 tiden gick vi ut på stan igen. Vi letade upp en resturang med bra mat och tv så vi kunde kolla första VM matchen, pappas kompis gjorde oss även sällskap. Sen gick vi alla 3 till lägenheten igen och gick upp på takterrassen och njöt utav utsikten i någon timma. när faster kom hem igen och pappas kompis hade gått så satte vi oss på taket igen tills klockan blev 11 ungefär. Hade en jättebra dag och kunde inte fått bättre väder!
 
söndag (idag): idag åt jag frukost med pappa på samma ställe som igår. Sen har jag bara packat och sagt hejdå till pappa som åkte ut till min kusin nyss. Nu är det bara jag och faster i lägenheten. Vid 12- halv 1 tar jag tunnelbanan in till centralen för att äta och köpa någon bok som jag kan ha på bussen, min buss går 14.05 så vid 18 är jag hemma i Västervik igen. Kommer bli en sjukt seg resa med tanke på att man mobil gick sönder i förr går. Dock har mamma beställt en ny 5s till mig men den kommer inte förens om en vecka!! :( jaja bara att stå ut, hörs när jag kommer hem :)
 

stockholm baby

Imorgon åker jag upp till Stockholm där pappa redan är. Vi ska träffa kusinen och hennes familj och min faster! Ska bli riktigt kul att få träffa dom, blir allt för sällan. Och sen ska det bli rikitgt härligt att få 4 sköna dagar i staden som jag älskar mest! hörs kanske under tiden eller sen när jag kommer hem, pusss
 helvete vad mitt högra öga hänger..://