Mys med mammis

Pappa åkte till Stockholm förut idag så ikväll har mamma och jag haft en mys kväll. Vi lagade en jättegod köttgryta som vi åt tillsammans med min moster som kom hit förut en stund. Sen har vi kollat sex and the city avsnitt och ätit jordgubbar, banan och nutella! 
Nu sitter vi framför tvn och kollar andra halvleken utan Tyskland- Algeriet. Efter det blir det nog läggdags.



Mobil bilder från Bråvalla










BRÅVALLA 2014

 
Har haft 3 sjukt bra dagar på bråvalla men massa bra människor och artister. Men det är rätt skönt att vara hemma nu också. 3 dagars festival tar på krafterna! Nu ska jag strax dra och jobba en sväng sen får jag se vad som händer.
 

 

Midsommar i storebro

Igår åkte vi som sagt ut till storebro och firade midsommar där. Vi åt midsommar lunch, åkte och dansade runt stången och körde 5-kamp och lite sånt innan jag och elin tog bussen hem vid halv 9.
När jag kom hem åkte jag ut dit där mamma och pappa var. Var där en halvtimma ungefär innan jag åkte hem för att jag var så trött.




my baby is back

Min gamla dator som började fungera igår men egentligen är sönder beslöt sig för att sluta fungera idag igen, men då ringde mamma och sa att min andra hade kommit tillbaka från lagningen, bra tajming där! Så vi hämtade ut den förut idag och nu sitter jag här med en fungerande dator och kollar lite dh avsnitt.
 
Annars då? Jag gör inte mycket om dagarna. Båda mina bf's har börjat jobba så jag gör de nada på dagarna i princip. Idag gjorde jag ingenting förens vid 1 då jag drog till jesper i någon timma. Sen åkte jag och handla med mamma vilket tog livet ur mig. Mådde jätte dåligt efter det och kännde mig febrig så tog en powernap när jag kom hem och det hjälpte lite grann. Nä nu ska jag fortsätta kolla på dh sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid för imorgon åker jag till storebro med elin, becca och beccas familj och firar midsommar där!♥
 

http://rebeccafalks.webblogg.se/

min babe har skaffat en ny blogg!
→→→http://rebeccafalks.webblogg.se/
 

skolavslutning

 alla bilder är tagna utav elins kamera

mina fina och världens bästa!

jag har världens snyggaste och bästaste vänner!

avslutnings middagen

min dator hoppade igång igen så jag passar på och lägga upp några bilder ifrån avslutningsmiddagen.
 alla bilder är tagna med elins kamera

Sleepover med bf's

Berättade ju att min gamla dator helt plötsligt började fungera. Det varade i en timma ungefär sen slutade skärmen fungera igen så nu blir det mobil bloggning igen.

Ikväll ska jag hem till elin där jag, elin 
och becca ska ha en sleepover, mysss!
Ni får ha det så bra!



Skolavslutnings kvällen

Efter avslutningen åt jag på Harrys med många i klassen. Sen var jag på studentmottagning innan jag åkte hem och hade förfest här hemma med några i klassen. I slutet var det bara jag lovisa, elin och becca. Vid 10 mötte vi upp Emma och drog ut till danes studentmottagning. Hade en jätte kul kväll/ natt och morgon. Vi fick skjuts hem runt 4.
Igår jobbade jag 5 timmar. 9-15. Trodde jag skulle dö på morgonen men det blev bättre. Sen träffade jag elin. Vi åt på morella sen sov vi i timmar hemma hos mig.



sommarlov!

Min nya dator är fortfarande på lagning och verkar som den kommer vara det någon/några veckor till framöver. Dock har min gamla dator som också varit sönder, hoppat igång nu och börjat fungera!
Har precis lagt in några hundra bilder från elins kamerea med bilder från när vi var på korpa, avslutningsmiddagen och skolavslutningen som var idag! Så nu äntligen har jag gått ut nian och idag tagit sommarlov. Det firar jag ikväll med mina bästa och en stund med klassen♥
 

Avslutningsmiddag igår




Flugberget

Har varit ute vid flygberget med klassen i några timmar. Vi grillade, solade, några badade och bara umgicks eftersom det är sista dagen tillsammans för imorgon är det skolavslutning!
Nu har jag nyss kommit hem. Ska strax dra och sola solarium sen kommer becca och elin hit. Vi ska fixa oss tillsammans inför avslutnings middagen som är ikväll.



Fullt upp

Halv 8 imorse gick jag upp för att åka till gymmet. Körde ett ben och magpass på en timma sen stack jag hem och gjorde iordning mig inför skolan. 
Efter skolan har jag fullt schema: jobbintervju, köpa student present, hämta en annan present, handla och städa hela huset..



Hair

Var hos frisören idag och gjorde en förändring med håret. Färgade lite av under håret mörkbrunt och över håret slingade jag med 2 olika nyanser av brun. Blev super nöjd!



Outfit

Över 30 grader ute idag och endast 5 dagar kvar tills jag tar sommarlov! Så himla underbart!!



Korpa

Var på korpa igår med massa folk. Hade en bra kväll men roligast var nog moppe turen till Coop med elin och Alex, haha!



No computer

Har fortfarande inte fått tillbaka min dator såå därav den dåliga uppdateringen. Men just nu händer det inte så mycket heller. Gör ingenting i skolan nu sista tiden, tränar och är med mina bästa.



Last night

Igår kollade jag på balen med mina tjejer och hängde lite på stan med dom en stund. Sen på kvällen drog vi på fest hemma hos Rasmus. Hade en kul kväll även fast jag inte drack så mycket vilket känns skönt idag! 
Idag har jag varit ute och klättrat i hörtingerum med pappa och sen varit och klippt gräset ute hos Tore. Nu är Tore här hos oss och vi ska strax grilla lite.