valborg

En kort dag då vi bara gick till klockan 11. Gjorde lucnh hemma hos mig tillsammans med elin och becca innan vi drog till gymmet runt halv 1. Vi körde ben och det gick jättebra! Efter gymmet åkte jag direkt till ett utegym med jesper och prövade på det som fanns. Svängde sen förbi elin innan jag åkte hem. Nu har jag precis fixat iordning mig för strax kommer lite gäster hit och ska fira min bror som fyller år idag! - grattis♥
Sedan ska jag och tjejerna till johanna och sen till johan, mer än så är inte planerat! Ha en bra valborg.
 
 kvällens outfit: byxor- Dr.Denim / Kavaj- Gina Tricot / Linne - Ida Sjöstedt

Nationella prov

Bockade av 1 nationella prov igår i svenska, tränade barngruppen där jag bjöd på fika och sen tog jag det bara lugnt när jag kom hem, mer än då hände inte! 
Idag har jag bockat av 2 nationella prov, ett i biologi och ett i matte. När jag slutat gick jag till Coop med jesper för att handla mat. Lagade lchf tacopaj när jag kom hem som blev jättebra! Nu dra jag lägga mig i sängen och kolla på oth tills klockan blir 7 då jag ska ha träning!



Last day

Min sista dag på lovet har sätt ut såhär: solat, gymmat, solat lite mer, fikat på espresso house, kollat fotboll, umgåtts med mina bf's och ätit grillat!
Ett bra avslut på detta lov!



Tävling, vänner, tivoli

Åkte till Uppsala i fredags för att tävla SM. Det gick sådär eftersom jag tävlade med seniorer så visste nästan från början att jag inte hade någon chans men det var kul iallafall! Kom hem igår runt 5 tiden. Åt middag med familjen + gäster sen träffade jag jesper och tog en promenad med honom. Vid 8 mötte vi upp elin och becca och sen gick vi alla till tivolit. Efter det gick jag becca och elin hem och käkade lite sen gick vi till jesper och kollade film med han och Martin resten av kvällen! 



Bra kväll

Varit på tivoli som är i stan, sen avslutade vi kvällen på corner!

Gänget + Tilda 

Gymmet

Efter gymmet igår träffade jag elin och becca. Sen på kvällen åkte vi till Emma och spenderade kvällen där. Jag kom hem runt halv 12 och somnade ganska snabbt. Idag vaknade jag runt 11. Gick ner på stan och käkade lunch med mamma runt halv 12 sen hämtade jag upp becca för att åka till gymmet och har nu precis kört ett pass! Blev kondition och mage idag!



before workout

Lätt frukost innan jag drar till gymmet med becca. Idag blir det legday!
 

Sunny day

Igår kväll sov elin över hos mig. Vi åt massa frukt och kollade på skräckfilm eller aa vi försökte kolla haha! 
Idag har jag hittills bara solat på balkongen tillsammans med elin och becca. 



Linköping

Imorse drog jag till gymmet vid 10 sen vid 12 åkte jag, elin, becca och min mamma upp till Linköping! Vi shoppade i några timmar sen satte vi oss i en park och åt lucnh innan mamma hämtade upp oss för att åka hemåt. När vi kom hem drog vi direkt ut till gränsö och grillade korv med mina föräldrar! Nu har vi precis kommit hem igen, får se vad vi hittar på!




hemma igen

Helgen i Trosa har varit jätte bra! Vädret har varit på topp, jag har ätit god mat och bara slappnat av till max!
Men nu är jag hemma i västervik igen. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Tog en låång dusch, rakade benen, hade ansiktsmask och skrubbade hela kroppen! Nu ska jag strax ta en promenad med pappa och städa!
just nu

Fiesta

Tog det lugnt hela dagen igår. Sen på kvällen var det fest hos Arvid. Hade en jättebra kväll med bra människor. Becca och jag kom hem till mig runt 2. Idag vaknade vi ganska tidigt för jag skulle åka till Trosa och där befinner jag mig nu. Ska fira påsk här och sen imorgon åker jag hem!



Amaru

Victor kom förbi med sin valp i förmiddags och gud vad söt han är!
 

breaky

Inatt sov jag 12 timmar ungefär, såå välbehövligt! Vaknade runt 11, åt  en stor och asgod frukost tillsammans med mamma, bror och hans flickvän. Nu har jag precis städat hela mitt rum, ska göra iordning mig lite grann sen får vi se vad som händer!
 

Barcelonaaaaa

Förut idag beställde vi en resa till Barcelona, vi åker i augusti den 8 till den 15, ska bli så himla kuuul!
Det är jag, elin, becca, min mamma och mina två mostrar! Det kommer bli så jävla gryyymt!!
Här är bilder ppå lägenheten som vi ska bo i!
 

påsklov

äntligen lov!! fyfan vad jag ska njuta! Sista dagen i skolan gick snabbt och bra. Skrev klart mitt so arbete och skickade äntligen in det, så sjukt skönt att inte behöva tänka på det mer!! Gick hem när det var 2 lektioner kvar pga min urinvägsinfektion. Har kissat blod 2 gånger idag och det gör svinigt ont. Hoppas på att min medicin börjar verka snabbt så jag slipper ha så ont. Elin och jag drog iaf efter hon hade slutat till dollar store sen hem till mig. Vi körde spel med mina bröder, åt middag och sen drog jag och tränade med pappa. Nu har jag precis duschat. Nu kom min bror och hans flickvän hit, får se vad vi hittar på!
Kofta- GinaTricot  / Linne- Levis / Jeans - Lager 157 / Skor - Johnny Bulls

DIF-AIK

Idag slutade jag tidigt som vanligt. Drog ner till banken med mamma direkt efter. Vid kvart över 1 åkte jag bort till vårdcentralen med elin. Lämnade urinprov och fick antibiotika utskriven. Skulle även tagit blodprover men vågade inte haha så ska göra det någon gång nästa vecka :( Efter det så gymmade jag med elin och fikade även med elin och massa grabbar från klassen, riktigt bra onsdag!
När jag kom hem åkte jag och handla med pappa och gjorde några ärenden. Nu ligger jag i sängen och kollar fotboll. Har hittat en sida som streamar matchen mellan Djurgården - AIK, 0-1 till AIK just nu!!
vi hörs sen kanske :)
 
Från förra veckan. Godaste någonsin!!

okej tisdag

Förutom att jag fick gå hem från skolan för min jävla urinvägsinfektion som är tillbaka så har den här tisdagen varit bra. Skolan flöt på, gick sen hem när vi hade 2 lektioner kvar. Ikväll tog jag en springrunda till klätterverket för att försöka träna lite, gick sådär med tanke på hur jag mår men det var skönt ändå. Sen gick jag en pw hem. När jag kom hem hade mamma gjort iordning en frukt tallrik till mig. Fick sen hjälp av henne och min bror med mitt so arbete, så nu är det färdig skrivet och klart för att skickas in på torsdag. 
Ska ta en dusch, hänga upp tvätten, byta sängkläder och sen sova!
 

Sunday plans

Vakande hyfsat tidigt idag, gjorde iordning mig för att äta lunch på ginger men det var stängt så blev inget med det. Åkte istället och städade oxh tränade med pappa. 
Nu väntar jag på att elin och becca ska komma hit för lite plugg!
Istället för ginger så fick det bli det här.

Grillkväll

Idag har vädret varit på topp hela dagen. Var ute vid Lysingsbadet och promenerade i några timmar, sjukt härligt!
Vid 6 tiden åkte jag och elin till Melker där några från klassen var + Oscar och Arvid. Vi åt grillat och nu har vi precis kommit tillbaks från en promenad till Coop. Nu ska vi kolla någon film sedan sover jag och elin hos mig ikväll!  



Svar


Jag kom in på ekonomi- ekonomi och det var mitt förstahandsval men ska byta nästa vecka till samhäll- beteende som egentligen är mitt andrahandsval!

Lördag

Igår var vi på medina och det var jättebra! Sen drog jag, elin, becca och Emma till Lukas där lite folk var. Vid 1 drog jag och elin hem till mig och sov. 
Idag har vi inte gjort så mycket än. Gjort amerikanska pannkakor till frukost och bara tagit det lugnt! Vi hörs sen :)

Dagens frukost / 
Gårdagens middag /

medina ikväll

Äntligen är jag frisk igen, iallfall så frisk att jag kunde gå till skolan idag och träna igår! Träningen förövrigt gick jättebra igår, sprang även dit och hem tillsammans med pappa.
Skoldagen idag har gått fort och bra. Ska ta det lugnt nu ett tag sen senare ikväll ska jag på medina tillsammans med tjejerna på mejeriet!
min lunch förut idag efter lite orientering ute på vo.

Ted

Ligger fortfarande i soffan som jag har gjort hela dagen. Mamma kom nyss hem med tabletter och halstabletter till mig, får hoppas på att dom kan göra någon förbättring! 
Ted är här också, vi ska vara hundvakt åt honom tills ikväll. Ska strax äta sen ska vi åka till djurmagasinet och köpa någon hundleksak åt Ted eftersom vi har gett bort alla rolex leksaker efter han dog❤️



Sick

Igår gick jag hem från sista lektionen för jag kände mig febrig och hade ont i halsen. Så spenderade hela dagen i soffan igår, orkade inte göra någonting. Idag har jag ingen feber men är förkyld och har svårt att svälja på grund av halsen. Har iaf varit hos tandläkaren, sen åkte jag och städade och nu ligger jag i soffan och kollar på oth.
bästa mamma kom hem och lagade pannkakor åt mig igår

Berättelsen om pi

Efter träningen tog jag och mamma som sagt en springrunda till hemmakväll, väldigt bra combo! Nä men behövde godis till imorgon då jag har np i biologi och så hyrde vi en film som vi sitter och kollar på nu- berättelsen om pi!
Vi hörs imorgon 



måndag all over again

Då vare måndag igen! Tröttsam dag men tog mig igenom den. Slutade skoldagen med idrott ute på VO då vi skulle springa 3 varv runt 1.1 km spåret.
Nu ska jag strax käka sen åka och träna barngruppen. Efter det ska jag ut på en springrunda med mamma!
har inga bilder på den här datorn än så får bli någon random bild jag tog för ett tag sedan. Kunde varit en fin bild om jag inte haft en sån grovt äcklig utväxt ":)"

Helgen

Fredagen bestod utav gym, middag med familjen, lets dance tittande hemma hos Emma med tjejerna och övernattning hos jesper.
På lördagen klättrade jag med pappa, grillade med familjen + moster, träffade tjejerna och på kvällen träffade vi några killar i från klassen.
Idag gymmade jag med becca, efter det åkte pappa och jag ut till pappas kompis och hjälpte han med bilen innan vi åkte jag ut till Valstad och klättrade. Första ute klättringen för i år, riktigt härligt!
Nu sitter jag i soffan och har läst igenom 3 kapitel i biologi boken tills np:et på tisdag! Vi hörs


Bild 1: hemma hos Oscar i lördags /
Bild 2: pappa och Tore / 
Bild 3: ute i Valstad förut idag /
Bild 4: korvgrillning ute i Valstad
Bild 5: jag och tjejerna på Johannas fest i november förra året

Bilder från matchen

Kom hem från träningen för en timma sen ungefär. Åkte förbi Willys innan jag drog hem för att köpa jordgubbar. Dom kostar bara 10kr och är skit goda!!😋
Anyhow, här är några bilder från AIK matchen 



Gymmet

Är just nu på gymmet med becca. Eftersom jag har träning vid 7 igen så ska jag bara köra kondition idag i 50 min ungefär!



MANGO

Fick den här väskan i födelsedagspresent utav min kusin!♥
Gillar den verkligen, snygg och stillren!
 
 

02/04-14

Kom hem från gymmet för en stund sen. körde ben och rumpa idag med Elin och Becca vilket gick bra!
Bockade även av ett engelska srkiv np idag i skolan, det kändes rätt bra så får hoppas att det gick lika bra som det kändes!
Nu har jag precis ätit godaste mellanmålet och väntar på att Elin och Becca ska komma. Vi ska plugga lite sen ikväll sover vi alla hos Elin, vi hörs senare.
 

fest, grillning, match

Senast jag bloggade var i lördags. Det var fest i gamleby som var spontant och random. På söndagen åkte jag, elin, becca och emma ut och grillade eller grillade och grillade, grill fan funkade ju inte så vi åt mahsmellows, choklad och vindruvor på en klippa i solen, rikitgt härligt! Sen träffade jag Jesper resten av söndagen.
Igår var det äntligen dags för matchen AIK- IFK Göteborg. Var en skit rolig och underhållande match, stämmningen var grym men AIK förlorade tyvär med 0-2 vilket söög, hur eller hur så var det rikitgt kul!
Nu ska jag gå upp och göra iordning mig (är ledig idag) sen ut på en pw med mamma!