great day

Idag vaknade upp hemma hos emma med henne, elin och becca vid halv 9 ungefär. Vi käkade frukost sen drog jag hem runt halv 11. När jag kom hem drog jag ut och sprang/ power walkade med mamma innan vi skulle ta ett klätterpass. Efter det åkte vi och handlade. Tog en dusch och gjorde iordning mig när jag kom hem och sen mötte jag upp elin och becca för ett fika häng i solen. Vädret har varit underbart idag, verkligen vårväder!
Nu ska jag göra iordning mig för vi ska få gäster vid 7 sen åker jag till överum med mina bfs + några till där det troligtvis är fest!
vi hörs imorgon
#selfie

TGIF

åh äntligen fredag! Vädret är på topp, ett gympass med elin är avklarat, ska strax äta grillat och sedan ikväll träffa tjejerna, kan inte bli bättre!
 
 

Ida Sjöstedt

Igår på tjejkvällen fick jag med mig detta linne hem från tjejkvällen och im in love!! 
799 kr kostade det,, rätt mycket för ett linne men det var 20 % rabatt + att jag hade presentkort där på ogräs!
 

tjejkväll

 Ikväll är det tjejkväll på stan som jag ska dra ner på tilsammans med Elin och Becca. Det börjar vid 6 så ska väl ta det lugnt en stund, kanske käka något om jag orkar, är sjukt mätt efter hemkunskapen som vi hade idag haha. I brist på saker att skriva så fick jag idag tillbaka mitt svenska np i läsförståelse som jag fick B på! Hade förberett mig på ett D men gick det gick bättre än förväntan vilket känns jättebra! Nä nu ska jag gå och göra något. Här är dagens outfit

skjorta- linnea braun / byxor- Dr.Denim / linne- lager157 / skärp- GinaTricot

 


http://elinilssson.devote.se

My babe har skaffat ny blogg så checka!!❤️❤️ http://elinilssson.devote.se






Ted

Igår åkte jag och mamma och hämtade min mosters hund Ted eftersom hon skulle iväg. Så inatt har han sovit hos oss. Vaknade imorse av att han kom och la sig bredvid mig❤️
Nu ska jag strax dra till skolan oxh efter skolan blir det gymmet med elin och becca!



Våffeldagen

Igår var det Våffeldagen. Vaknade upp med mina bästa, övningskörde, städade och åt våfflor, såklart!
Idag har skoldagen gått relativt fort. Var på vårdcentralen och fick antibiotika utskriven, äntligen!
Nu ska jag strax käka sen ska jag ja träning för barngruppen! Hörs



Bff häng

Igår spenderade jag fredagen tillsammans med elin och becca. Vi var ute ett tag på kvällen innan vi åkte hem till elin och kollade på lets dance och hade det myyys!
Idag vaknade jag tidigt. Var och tränade, hjälpte pappa med några saker sen träffade jag elin och becca. Vi köpte pizza och subway. Sen ikväll har vi kollar på gladiatorerna och bara tagit det lugnt.



frulle

halon/blåbärs smothie, nypressad apelsin juice och havregrynsgröt!
 

Urinvägsinfektion

Var på en lektion idag sen gick jag hem eftersom jag börjar få urinvägsinfektion igen. Det gör så fruktansvärt ont. Tror jag har varit på toa minst 6-7 gånger på mindre än 20 minuter nu för att det trycker på så sjukt. Jag hoppas det går över så jag slipper åka till vårdcentrelen  imorgon för att få antibiotika..



träning strax

 

jordnöts kakor

Någon frågade mig om receptet på kakorna och självklart kan jag ge det!
 
Ingredienser 
1 burk jordnötssmör (skippy)
2.5 dl sirap
1.25 dl socker
1.25 dl kokos
1.5 tsk vaniljsocker 
1.25 l ricekrispies
 
Så här gör du:
Allt förutom ricekrispies sällter man i en kastrull. När allt är smältt så blandar du det i en bunke tillsammans med ricekrispies. Bred ut smeten i en långpanna och platta till smeten med en gaffel. Efter det smälter du 300 g choklad i ett vattenbad. När chokladen är smält brer du ut den över smeten. Låt det stelna i kylen en stund innan dom kan ätas!
 

jordgubbar

Är helt slut efter den här dagen i skolan. Ska lägga mig i sängen, äta jordgubbar och kolla en bra film innan jag ska käka pizza med mamma och sen träna!
 

svenska nationella check

Har suttit från 8 till 11.20 och haft nationella prov i svenska. Nu är skrivdelen och läsförståelsen klar, bara det muntliga kvar!
Nu sitter jag hemm hos mig med elin och becca. Vi har lunch tills 12.25 sen slutar jag vid 4!
 

födelsedagspresenter 2

 

ny dator

Äntligen har jag en ny och fungerande dator!
 
 

Nationella prov

Hade mitt första nationella prov idag i svenska. Det gick rätt bra tyckte jag, satt i 3 timmar sen fick jag sluta efter det! 
Drog till gymmet efteråt med elin och becca. Sprang 4.5 km och så körde jag mage.
När jag kom hem städade jag och tvättade sen vid 6 åkte jag ner och tränade barngruppen. 
Kom hem för en stund sen. Sitter nu och äter gudomligt goda kakor som mamma har gjort, länge sen jag åt något så gott!! 



Helg

Igår var det fredag. Fick sluta vid 1 istället för2 vilket var riktigt skönt! 
Jag träffade jesper en stund innan jag drog till stadium tillsammans med elin och becca. Vi tog även en fika på IcaMaxi innan jag åkte hem igen. På kvällen drog jag ut och sprang och sen kollade jag på leta dance!
Idag ( lördag) vaknade jag ganska tidigt. Hjälpte mamma att slinga hennes hår sen åkte jag till Elgiganten med pappa och beställde en ny dator och sen åkte vi till stadium. Efter det åkte jag och städade. Runt 1 hämtade jag upp elin för att dra till gymmet. Vi körde armar vilket gick jättebra! När jag kom hem tog jag ett bad och sen käkade jag middag med min bror, hans flickvän, pappa och mamma. Fick även en försenad födelsedags present från make up store av min bror och hans flickvän😋
Ikväll ska jag dra en sleep over hos becca med henne, elin och Emma!
Vi hörs



Trasig dator

Min dator har gått sönder så uppdateringen kommer antagligen bli sämre. Ska försöka laga den eller köpa en ny!
Bild från igår❤️

Vårkänslor





Fruktsallad

Igår när jag kom hem så var jag rätt slut så orkade inte blogga någonting.
Måndagen idag har gått väldigt fort. Skola till 4. Sen åkte jag och städade. Kom hem runt halv 5. Då tog jag en dusch sen lagade jag mat till mamma och mig. Vid halv 6 åkte jag ner till klätterverket och hade barngruppen tills 7. Nu har jag precis landat i soffan och ska käka fruktsallad med mamma! :)



Nybro

I helgen är jag i Nybro på ledarskaps kurs. Pappa skjutsade ner mig och en annan från Västerviks klätterklubb imorse klockan 6. Vid 9 imorse började teorin till klockan halv 5! 
Jag har precis tagit en power nap här på hotellet, ska börja göra iordning mig lite sen vid 7 är det middag! :)



aik ticets

Äntligen fredag! Efter en sån här vecka med typ 4 prov så är jag rätt slut.
Gick ner på stan efter skolan med jesper en stund innan jag gick hem. Nu ska jag beställa biljetter till AIK-IFK Göteborg som jag fick i födelsedags present av mamma och pappa!! 
såhär har jag sätt ut idag↓
Jeans- Tiger Of Sweden / Linne- Levis / Kofta- New Yorker

birthday presents

Har inte haft tid till bloggen, har både fyllt åt, haft mina första nationellaprov och tränat en del så tiden har helt enkelt gått åt till sånt.
I tisdags fyllde jag som sagt år. Blev firad av världens finaste vänner och familj. Hade en jättebra dag och fick fina presenter som jag är jätte nöjd över!
Här några av presenterna som jag hunnit tagit kort på, resten kommer när jag tagit kort på dom också.
 
 

Sweet sixteen

Idag är det min dag! Vaknade upp av frukost på sängen av finaste mamma. När jag kom till skolan hade mina bf's satt du upp choklad och ett sjukt fint kort på mitt skåp ;)
Nu ska jag hem från skolan. runt 5 kommer Elin, Emma och Becca till mig då vi ska käka middag och tårta! Vi hörs sen kanske.



Fredag, lördag, söndag

I fredags slutade jag vid 2. Gikmhen, gjorde pannkakor till lunch som ni ser på bild 1 och bara tog det lugnt.
Senare på kvällen hämtade jag upp Emma och åkte till affären där vi mötte upp elin och becca för att köpa lite gott inför kvällen. Sen åkte vi hem till elin och kollade på lets dance. Vi alla spenderade även natten där!
Igår så gymmade jag tillsammans med becca, sen på kvällen träffade jag elin, becca, Fredrik, matte och Richard. Vi bakade kladdkaka, spelade kort och kollade på melodifestivalen. Sen på kvällen tog jag becca och elin en as lång promenad innan jag och elin följde becca hem. Idag vaknade Elin och jag runt 11. Vi gjorde scones till frukost och sen runt 12 åkte jag och tränade. Sen dess har jag pluggat och ätit middag!
Bilder från fredagen och lördagen