black&white

Ikväll ska jag på fest hos johanna. Temat är black and white så gick ner på stan med becca förut i hopp om att hitta en vit kavaj. Hittade den perfekta inne på GinaTricot och som endast kostade 199:- !
Så nu vet jag äntligen vad jag ska ha på mig ikväll!
Väntar nu på att maten ska bli klar, sedan drar jag till emma där elin och becca är så ska vi fixa oss innan vi åker till johanna!
skit dåliga bilder men kan försöka ta kort när jag har den på någon gång!

work in progress

 
Den första bilden är från när jag började träna min mage mer "seriöst". Är långt ifrån det målet jag vill uppnå men har kommit en liten bit på vägen iaf. Mitt mål är att få en ännu mer tonad och lite mer synligare magrutor. Så det jag gör just nu är att jag försöker bränna så mycket som möjligt men samtidigt träna magen. 

the hunger games catching fire

Då var det fredag igen, shit vad veckorna går fort! Redan nästa vecka på torsdag så åker jag till Barcelona (!!)
Skoldagen idag gick rätt fort, började dagen på bryggaren där vi målade självportträtt i 3 timmar och efter det såg vi på teater sen slutade vi. Efter skolan drog jag och becca till gymmet.
Nu ligger jag i min säng, har kollat ett par oth avnsnitt och ska strax gå upp för att fixa mig lite för vid 9 ska jag på bio och se the hunger games catching fire med elin,becca och emma.
tre från mitt fönster i morse

drar till träningen nu

 

nya träningskläder

Idag öpnnade stadium outlet i västervik så jag och mamma åkte dit efter skolan. Fick med mig en sport bh för 50 :- och en tränings tröja för 230(?) :-
 

Done

Efter 3 timmar blev det äntligen klart! Gjorde slingor, så lite ljusare och fräschare blev det!



Frisören

Äntligen är veckans värsta skoldag gjord. 8-4 gick jag idag. Vid 5 gick jag till frisören och där sitter jag än. Har precis satt i färgen så ska ha i den ett tag till och sen efter det ska det klippas lite men sen är det färdigt! 



Frukt med smält choklad

Lägg skivade apelsiner, hallon och kiwi i en ugnsform. Riv valfri mörk choklad över, strö över havssalt, kokosflingor och hackade nötter. Ställ i ugnen på 175 grader tills chokladen smält, se upp så det inte bränns.
 

The hunger games

Åkte till becca runt 4 förut. Vi kollade tv oså, sen så gjorde hon en sminkning på mig innan Emma kom. När Emma kom så gick vi till Coop och köpte lite godis oså. Nu sitter vi och kolla på the hunger games! Sover även här. 
Hörs imorgon! 



Fredagsmys

Igår kväll hängde jag hos becca med henne, elin och beccas små syskon. Vi kollade idol och bara tog det lugnt! Kom hem någon gång innan 11. Idag har jag inte hunnit med så mycket än. Har ätit american pancakes till frukost och ska nu göra iordning mig för att åka och handla med mamma. Sen ska jag träna och träffa becca!

Bra start på fredagen!

Sovmorgon till halv 10 då vi börjar med idrott i simhallen men eftersom jag inte får simma så gymma jag. Håller på att stretcha nu sen ska jag till skolan för bara 2 lektioner!




Efter träningen

Sitter just nu framför tvn efter ett jättebra träningspass. När jag kom hem tog jag en dusch sen stretchade jag och gjorde några övningar. Sen kom även min saknade pappa hem efter att ha varit borta en vecka. Hörs imorgon



kinder kalender

ääälskar verkligen kinder maxi! Har den bästa julkalendern någonsin!
 

innan träning

 

With bf's

Efter skolan drog jag och gymma med elin och becca. När jag kom hem hade mamma bakat kokoskakor och hallongrottor, bra combo med träning haha men det är ju för gott! Anyhow så gick jag ut med hunden sen vid halv 6 drog jag till elin med becca. Nu sitter vi och kollar på friends, bloggar när jag kommer hem kanske :)




Fotboll och äppelpaj

Sitter och kollar på matchen mellan Sverige - Portugal som precis har startat. Äter även äppelpajen som jag bakade med mamma förut, jättegod blev den! 



Studiedag

Igår åkte jag till elin på kvällen. Hon jag och becca åkte sen upp till och IcaMaxi och köpte lite gott. Sen när vi kom hem slingade vi elins hår och bara satt och snacka om allt. Idag vaknade jag upp bredvid mina bf's. Åkte hem runt 12. Gick till Willys med hunden och handla. Sen bakade jag äppelpaj och tacopaj med mamma när jag kom hem!
Nu ska jag strax äta sen vid 6 har jag träning! 

Smugglaren

 Var på smugglaren igår med mamma. Det var första gången för mig. Maten var hur god som helst och efterrätten också. Länge sen jag åt så god mat ute på resturang!




White chicks

Måste tipsa om den här filmen som elin visade mig. Det var den roligaste jag sätt på länge, sjukt bra var den!!


macarons

Igår bakade jag och mamma macarons för andra gången och dom blev lika lyckade den här gången också!
Idag har jag varit och gymmat med becca och elin, kom hem därifrån runt 3. Nu väntar jag på elin, vi ska kolla film och äta macarons. Sen vid 6 ska jag till Smugglaren med mamma och äta och efter det iväg till Arvid med brudarna. Hörs sen eller imorgon.
 

american pancakes

Idag är jag ledig. Gjorde american pancakes till frukost i morse åt mig och mamma. Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ut på en lång promeand med mamma och hunden.
följde det HÄR receptet och pannkakorna blev jättebra och goda!
 
 

Bad sleep

Har sovit jätte dåligt inatt eller har gjort det hela den här veckan i princip, vaknar någon gång/ gånger under natten och har svårt att somna om. Aja hur som helst så ligger jag just nu i sängen och ska strax gå upp. Börjar 20 i  11 och slutat vid 1 idag! Hörs sen



so blue

Åkte ner till klätterverket runt 2 förut, fixade lite grejer med christoffer sen beställde vi pizza som vi käkade där nere. Vid halv 5 åkte jag hem och tog det lugnt innan jag åkte ner dit igen vid 6 för att hålla i en grupp. Kom hem runt halv 8 ungefär. Nu ligger jag i sängen och ska sätta på ett avsnitt av the walking dead!
 

my shoulders carried the weight alone

Det behövde visst fixas några grejer nere på klätterverket så jag ska strax hoppa in i duschen och sen åka ner dit..
bild från fotograferingen

Ledig hela dagen

Sitter just nu och äter frukost. Idag är jag ledig hela dagen förutom på kvällen då jag ska ner till klätterverket en timma och hålla i en grupp. Så nu ska jag strax åka och städa sen efter det ska jag till gymmet! Vi hörs sen



Prao

Har börjat min andra prao vecka nu, praoar på klätterverket och det är hur skönt som helst. Jobbar inte mer än 2-3 timmar per dag och gör inget jobbigt heller haha. Idag började jag vid 11 och slutar 2. 
Nu ska jag bara måla klart en sak sen drar jag hem!


världens bästa

 

There's a beautiful kind of pain, setting fire to yesterday

Mina favorit låtar just nu♫ 
Eminem – Headlights
Eminem – Beautiful Pain
As time passes, things change everyday
But wounds, wounds heal
But scars still remaining the same
 

Fotografering

Fotograferingen idag gick jätte bra, tror jag, det ser man ju på bilderna sen hur det gick haha.. Men det kändes bra iaf! 
På slutet höll jag dock på och svimma så mår inte så jättebra nu men men. 
Här är en bild från idag:



Selfies




min helg

Igår tog jag äntligen helg, hängde med elin på kvällen, vi snackade om allt vi missat och bara va♥
Idag tog jag en sovmorgon till 11, sjukt skönt att äntligen få sova ut! Gick sedan ner på stan i regnet med mamma och köpte farsdag till pappa oså. Den senaste timman har jag ägnat åt att pröva ut kläder tills imorgon då jag och mamma ska på fotografering! 
Nu ska jag kolla twd, hörs
 

Prao osv

Idag var det näst sista dagen på praon, ska bli så sjukt skönt med helg imorgon och slippa praktiken på Intersport! 
Kom nyss hem från träningen, gick väldigt bra idag. Nu ska jag ta en dusch sen kolla twd!



scones frukost

Har inte bloggat på ett par dagar för har inte haft någon tid eller insperation. Den här veckan drog praon igång iallfall, jag praoar på intersport. Första dagen var sjukt tråkigt och hade lust att sjukskriva mig hela veckan men gårdagen var lite bättre som tur var. 
Imorse gjorde jag scones till frukost, godaste jag ätit i frukostväg på länge!!
Börjar om 10 min så ska strax dra, vi hörs
 

60 års kalas/Stockholm

Kom upp till Stockholm igår med pappa. Runt 6 tiden åkte vi till en resturang där vi hade en överrasknings fest för min faster som fyller 60 år! Hade en bra kväll och åt gott, allt blev väldigt lyckat! 
Nu sitter vi på ett fik där vi precis har ätit frukost.




beställt

 

mina inköp från igår