happy new yeeeaar

heloo , sally suger på att blogga så ja bloggar lite nu åt henne. 
Just nu provar sally lite kläder medan jag sitter här. Ikväll är det då nyår som alla redan vet men vi väntar på becca sen drar vi till fredrik senare ikväll och så :) Men det kommer nog upp något inlägg om nyår om någgra dagar (hoppas jag) men aaaaa , vet verkligen inte cas jag ska skriva så lägger upp bilder istället :DDDD :)))) :pPp:PpP
alla är gamla bilder pspspps
 

christmas

 

julklappar #1

 

24

Idag är det julafton vilket det verkligen inte känns som. Har verkligen ingen julkänsla alls men det kanske kommer senare när man ska kolla Kalle anka och öppna julklappar! 
Ska strax gå upp ur sängen och fixa mig innan jag och pappa drar och tränar. Hörs senare



Rocky road

Ingredienser:
Mörk kvalitets choklad 70%
2 påsar dumlekola
2 nävar minimarshmallows 
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Såhär gör du:
1. Smält choklad på låg värme i vattenbad ( i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser till din Rocky road.

3. Fyll fudgesmeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåpet.

4. När fudgen har stelnat, skär din Rocky road i rutor eller stänger.




outfit

 
Blus- odd molly /  Byxor- Dr.Denim
 

jullov!

Äntligen, så jävla efterlängtat med lov!! Slutade halv 11 typ, hade julavslutning i aulan sen fick jag mina betyg innan jag gick hem. Är väldigt nöjd med betygen faktiskt, har verkligen gått in för skolan mer på senaste och höjt mig i många av ämnena!
 

Julinnebandy

Hela dagen har spenderats i sporthallen med hela skolan då vi har spelat massa innebandy turneringar mot de andra klasserna. Våran klass vann alla matcher och även bästa utklädnaden ( vi var smurfar) !!
När jag kom hem tog jag en dusch direkt och för att få bort all färg. Sen har jag städat hela mitt rum oså. Vid halv 5-5 drar jag till gymmet, hörs sen.



tisdagens

Kom hem runt 3, fick sluta en timma tidigare idag. Nu ska jag strax gå ut på promenad med hunden sen åka och handla med mamma. Om jag hinner efter det så drar jag till gymmet!
 

Barcelona part five

 
 

URBANEARS

299:- på telia.
 

new in

Mitt andra inköp från Barcelona↓. Den koatade 29 euro vilket motsvarar 262 kr ungefär.
 

Barcelona part four

Idag gjorde jag det sista provet för den här terminen! så himla skönt att bara släppa allt som har med skolan och göra och bara räkna ner dagarna till jullov och julafton!
 
det här var tunneln jag pratade om!
 

nike free run 5.0

1 av 3 inköp jag gjorde i spanien, det här var det bästa av dom!  Dom kostade 90 euro vilket motsvarar ca 800 kr. Så jag sparade några hundralappar genom att köpa dom i Spanien. 
 

study day with bf's

Idag slutade jag tidigt. Jag elin och becca gick hem till mig och försökte plugga några timmar. Blev mest snack och skrattanfall men lite fick vi gjort ändån! Dom lämnade alldeles nyss och nu har jag gjort en lätt middag till mamma och mig innan vi åker och tränar.
♥♥♥

Barcelona part three

 

Barcelona part two

 
 

Barcelona part one

Kom hem från Barcelona igår kväll! Har haft det skit bra verkligen, dock var det inte så jätte nice att kliva ut från flygplanet i 8- och snökaos men det är väl bara att infinna sig i att det är vinter nu...
 

Last day

Hela dagen har beståt av shopping tillsammans med min fina mamma som fyllde år idag! Vi mötte upp pappa senare och på kvällen åt vi middag på resturang. Bilder på det jag har köpt kommer när jag kommit hem. Har dock endast köpt 3 grejer men har endå lyckats göra av med alla mina pengar haha..





Day 2

Dag 2 här i Barcelona har spenderats på ett skit coolt klätterställe! Det är en gammal tunnel full med klättergrepp som man kan klättra runt på och även berg på utsidan. Vädret har varit på topp idag så man kunde klättra i bara linne utan att frysa, så himla skönt. Har absolut ingen hemlängtan till snön.. 
Ikväll ska vi shoppa lite och bara ta det lugnt. 
Bilderna är från dom senaste 2 dagarna!



Framme

Gick upp vid 3 inatt, åkte till Arlanda och kom fram till Barcelona runt 1. Då tog vi bussen in till stan och försökte hitta lägenheten vi ska bo i. Det tog ett tag men nu är vi äntligen framme!



Barcelona tomorrow

Har sätt ut såhär idag↓
Kort skoldag till 12:50 sen har jag pakat det sista tills imorgon då jag åker till Barcelona med mamma och pappa. Idag åker vi upp till Trosa och sover hos min moster och hennes man eftersom vi ska åka till Arlanda halv 4 på torsdagen!
Tror inte att jag kommer uppdatera när jag är i Barcelona så ni får ha det så bra.
 
 
 

Last night

Går kvällen igår blev väldigt lyckad i hel het! Jag hade jättekul och vi drog hem i rätt tid :)
Idag vaknade vi alla 4 hemma hos mig runt 12. Åt frukost och låg i sängen tills 3 då jag drog till några familjevänner och fikade!