MI3

Kollat mission impossible ikväll och ätit jordgubbar och hallon som jag doppade i chokladsås. 



bad neighbours

Igår var jag på bio med Rasmus, micaela och jesper. Vi såg bad neighbours. Den var riktigt bra och rolig, skrattade många gånger så den kan jag verkligen rekommendera!
Annars har det inte hänt så mycket. Harchillat  med dom här två nu på morgonen och ska strax bege mig mot gymmet med elin för ett cardio och magpass!



Lars Winnerbäck och klättring med pappa





After workout

Körde armar idag med elin och det gick jätte bra! När jag kom hem åt jag mango och hallon ute i solen med min nya högtalare som jag fick av mamma, as söt!😄 
Nu ska jag sola en timma till ungefär innnan jag ska käka ginger med my friendo.



":)"

Kommer mobil blogga nu framöver när jag orkar



MFF-AIK

Kom hem från Lysingsbadet för en stund sedan. Var där ute med min klättergrupp och klättrade. Det fick jätte bra och blev väldigt lyckat! 
Nu ligger jag i sängen och kollar matchen mellan Malmö FF- AIK.



Helgen

I lördags åkte ju ut och klättrade några timmar med pappa. Sen på kvällen var jag hos becca med henne, elin och Emma och hade en jätte mysig kväll med dom. Vi satt ute på hennes altan och åt massa gott och pratade till klockan blev runt 1. Sov sedan hos jesper.
I söndags var det morsdag. Grattade mamma lite förmiddagen innan vi åkte ut till Tore och grillade och jag hjälpte även han och klippa gräs. Sen jobbade jag 3 timmar på Harrys  och efter det avslutade jag kvällen ute på korpa med jesper för lite bad!




Bilder från när vi var och bada




jobbarskor

köpte mig ett par jobbarskor igår som jag ska ha när jag ska jobba på harrys i sommar. Min första dag är imorgon då jag ska få pröva på och lära mig hur allt fungerar!
 999:- ord.pris 1699:-

gårdagen

igår var jag ute med elin.jesper, oscar, rasmus och micaela vid ett bad ställe. Vi solade, badade och spelade kubb tills klockan blev runt 5. Då åkte jag och elin hem och sen hem till becca för sleepover med henne, elin och emma! Vi lagade tacos, köpte godis och hade en mysig hemmakväll.
gårdagens outfit

Springrunda

Hat precis kommit hem från en springrunda. Gick bra men sjukt vad varmt det var. Nu har jag precis druckit en smothie till frukost och ska strax ta mig en dusch. Efter det ska jag ner och leta morsdag present och ett par skor som jag ska ha och jobba i. Vi hörs senare!


Lifes good

Livet är så himla bra just nu! Den här veckan har jag inte varit i skolan en endaste dag, så jäkla skönt! Vädret har varit på topp så har bara varit ute och solat om dagarna. Nästa vecka går jag i skolan 2 dagar sen resten är jag ledig, så skönt!! Idag har jag hängt på korpa med elin, becca och jesper tills 5 ungefär då jag blev upphämtat av pappa på mammas nya motorcykel, sjukt kul! Sen vid 7 hade jag träning och nu ligger jag i sängen nu duschad!



Korpa, träning, Harrys osv

Hängde ute på korpa med becca, jepser och Rasmus igår i några timmar. Sen vid 4 åkte jag och körde ett pass som heter surge 360 med mamma, riktigt kul! Efter det mötte jag upp elin, vi käkade på Harrys med min familj, såå gott! Spenderade natten med ett bra sällskap!



Partyy

Igår började vi med att föra hemma hos jesper ute på hans altan. Sen drog vi alla vidare till Meril där det var fest. Hade en kul kväll och kom hem runt halv 4 med Emma elin och becca. 
Idag har jag ätit kebab<33 på stan med elin och jesper. Sen var jag och elin en stund hemma hos mig tills jag drog och tränade med pappa. Har precis kommit hem och ska nu baka rabarber paj med mamma! 




Såå bra dag

Började dagen med ett biceps och triceps pass på gymmet. Sen vidare till Stadsparken och sola tills 2 då jag åkte ut till Tore med familjen och grillade med några. Nu har jag precis varit och städat och kom nyss hem. Sitter just nu på balkongen och njuter av vädret, såå skönt väder har det varit idag! 
Senare kommer tjejerna hit. Vi ska först till jesper sen till fest hos Meril!
1. Solning i Stadsparken
2. gymmet 
3. Just nu
4. Gymmet


skirt

Inhandlade en ny kjol idag. 199 :- på GinaTricot.
 
 

thursday

Då var torsdagen snart avklarad. Hade endast 2 lektioner idag. Ett 2 h långt np prov i geografi och 2 timmars syslööjd. Efter skolan damsög jag hela lägenheten och åt lite innan jag svängde förbi elin en liten stund. När jag kom hem sen åt jag mat med mammma och pappa och nu ska jag strax byta om för att dra till träningen!
Mitt nya linne som jag gjorde i syslöjden XDXP

thursday

Då var torsdagen snart avklarad. Hade endast 2 lektioner idag. Ett 2 h långt np prov i geografi och 2 timmars syslööjd. Efter skolan damsög jag hela lägenheten och åt lite innan jag svängde förbi elin en liten stund. När jag kom hem sen åt jag mat med mammma och pappa och nu ska jag strax byta om för att dra till träningen!
Mitt nya linne som jag gjorde i syslöjden XDXP

pluggar

skoldagen gick relativt fort. Pluggade när jag kom hem sen vid halv 6 stack jag ner till klätterverket och tränade barngruppen och sen åkte jag hem igen vid 7. Nu har jag precis duschat och ska strax börja plugga en stund.
 

weekend

Festen igår var rätt rolig. Drog hem med elin,becca, jesper och martin runt halv 3 och vi var väl hemmma strax efter 3 skulle jag tro. Idag vaknade vi upp runt 11 tiden. Dom drog runt 12. Då tog jag mig en dusch sen gick jag ner till Linda på Harrys och pratade om mitt sommarjobb. Fick med mig lite menyer som jag ska plugga på och sen den 25 maj ska jag få pröva på innan det drar igång på rikigt! Efter det drog jag till Elin för att plugga. Skrev klart hela mitt idrottsarbete, äntligen säger jag bara! Åkte hem runt 5 och käkade middag sen somnade jag i en timma, välbehövligt, var så sjukt trött.. Nu har jag pluggat lite på geografin tillsammans med papppa. Funderar om jag ska ta en promenad till hemmakväll och köpa lite godis, tycker jag förtjänar det :pPP
strike a poze or somethang

saturday

Klockan 10 imorse var jag på gymmet. Sprang 5 km sen drog jag och städade och sen hem. Resten av dagen har jag städat, följt med mamma och handlat, käkat middag och pluggat lite! Ikväll är det ferre som står på schemat. Ska föra hos jesper och martin med becca och elin innan vi alla drar vidare!
 

tgif

såå var det fredag igen. Bockade av sista np:et i matte, sjukt jävla skönt. Hade 3 timmars rast efter det så då drog jag, elin o becca till gymmet. Sprang 3 km och körde några chins. Drog hem till elin en snabbis efter skolan sen åkte jag och handlade middag med pappa. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, har skrivit på mitt idrottsarbete i 2h, ätit morötter,gruka och dipp framför lets dance och bara tagit det lugnt med la familia.
dagens dinnerr
 

mot träningen

ska byta om nu sen börja springa bort mot träningen. För ca en halvtimma sen spöregnade det men nu är det blå himmel och som som tur är, så att jag slapp springa i spöregn.
 

new haircut

 

Vardag

Skola, träna, skola, träna osv, det är jag gör om dagarna i stort sätt. Idag ska jag klippa mig och sen träning ikväll!
Middag sol jag gjorde åt mamma och mig igår. 


lunch

Har just nu lunch. Sitter hemma hos mig med elin, vi ska strax tillbaka till skolan för två so lektioner och idrott innan vi får sluta.
 
 

tacos

Efter min springtur åkte jag till IcaMaxi med pappa och handlade lite inför tacos middagen. Har nu precis ätit middag och nu har min moster och erik precis kommit hit så ska umgås med dom!
 

L'ANZA healing oil

 

fredag, lördag, söndag

- I fredags vaknade jag upp hemma hos elin, åkte sedan till gymmet med becca och körde lite rygg och sen sprang 4km. När jag kom hem gick jag ner på stan med mamma och hjälpte henne hitta kläder till ett 40- års kalas som hon skulle på, fick även med mig en hårolja hem som jag ska visa upp senare. På kvällen gick jag elin och becca hem till jesper och ramsus där även micaela var. Vi spelade kort och drack lite innan vi alla drog vidare till lokalfest på markör. Hade en skit rolig kväll!
 
- I lördags vaknade jag upp runt 11 hemma hos mig med elin och becca. Jag och elin åkte sedan hem till henne och solade på hennes altan innan vi drog till becca för att käka grillat med henne och hennes familj! På kvällen träffade jag jesper, han sov även hos mig. 
 
- I söndags, alltså idag, har jag inte gjort så jätte mycket. Har pluggat, gjort pannkakor till mina bakfulla förläldrar ;) och pluggat lite till. Ska strax ut på en springtur samt städa!
 

last night

Gårkvällen var helt okej, kanske inte det roligaste men jag hade det ändå bra! Kom hem till mig runt 2 tiden med elin och becca och somnade sedan runt 3. Idag har jag bara tagit det lugnt.Har städat mitt rum samt garderob, byt sängkläder och varit med mamma och handlat. Nu ska jag packa sen bege mig till Elin där hon, jag och becca ska ha Harry Potter marathon och bara mysa!