Torsdag

Slutade lite innan 4 idag. Då gick jag ner till Walters foto och framkallade några bilder som pappa ska få i födelsedags present eftersom han fyller år idag!! 
Sen gick jag ut med hunden. När jag kom hem igen så åkte jag och handla med mamma. 
Nu ligger jag i soffan och ska strax titta på revenge. Vid halv 10 kommer pappa hem. Då ska vi äta lite och fira honom. Hörs imorgon 



Ordinary day

Idag slutade jag tidigt. Drog till gymmet med elin och becca och körde ben/rumpa. Kom hem runt 3. Gick ut med hunden ungefär direkt. När jag kom hem duschade jag sen åkte jag till lager157 och köpte födelsedagspresenter till pappa och lite kläder till mig och mamma. Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt! 





Bath

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Åt middag med mamma och pappa innan pappa drog till Gotland. Sen tog jag ett bad vilket jag inte har gjort på ett halvår ungefär pga min sjukdom ESBL. Så får se hur jag reagerar, oftast blir det så att jag får urinvägsinfektioner jätte lätt men jag hoppas jag klarar mig utan det den här gången!  Nu ska jag kolla på farmen med mamma sen bridemaids!






Ledbyggarkurs

Igår var jag på klätterverket från 13-19.30. Vi byggde klätterbanor hela dagen, klättrade och vid 5 tiden åkte vi alla ner till Thaihoa och åt middag!
Idag var jag på klätterverket vid halv 9. Vi fortsatte bygga en stund innan vi fikade och kollade film. Sedan hade vi lite tekning genomgång/ övningar och vid 13 åt vi lunch sen var det slut! Det var en riktigt rolig kurs och fick lära mig massor!
bild från föra året då jag var i Göteborg på klättertävling

stone

Nu är det äntligen helg, dock var ju jag bara i skolan 2 dagar den här veckan men ska ändå bli skönt med lite mer ledighet!
Idag gymmade jag efter skolan med elin och becca. Körde ben/rumpa och mage, det gick väldigt bra även fast jag fortfarande är lite förkyld.
När jag kom hem städade jag mitt rum och tog en duchch. Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen kommer J hit. 
Imorgon ska jag iväg på ledbyggarkurs från 13-19 så får se om jag uppdaterar annars hörs vi på söndag!
ännu mer bilder från sommaren 2012, vis dagarna var bland det roigaste alltså haha!

sommarjobb

Eftermiddagen/ kvällen har bestått av att skriva ett CV, personligt brev och möblerat om rummet. Nu ska jag bara skriva ut mitt CV och mitt personliga brev sen kan jag börja söka sommarjobb! #cashisking
Tänkte försöka sova strax eftersom jag nog ska till skolan imorgon så behöver all sömn jag kan få!
åh vad jag saknar sommaren 2012
 
 
 
 

bestfriends

Stannade hemma idag också. Vid 1 tiden då elin och becca hade slutat så drog vi 3 till willys och köpte blåbärspaj som vi åt hemma hos mig. Vi snackade om allt vi hade missat osv! Vid halv 3 ungefär så drog becca till gymet, jag och elin stannade kvar hos mig en stund innan jag följde henne hem en bit med rolex. 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, vi hörs senare kanske :)
sämsta bilden xd

So sick of this

Sitter just nu framför tvn, kollar handboll och dricker te mot min onda hals. Känns som den bara blir värre och värre. Kan knappt prata eller svälja. Vill bara bli frisk nuuu!
3 från idag

new pant

Jag är sjuk idag också.. näsan rinner och halsen gör skit ont. Men tog mig ut på stan med mamma en stund förut. Köpte dessa brallor↓ på Vero Moda för bara 180kr, sen köpte vi med oss lite fika på espresso house och åkte ut till lager157 och kollade lite. Nu är vi hemma igen. Ska strax lägg mig och vila en stund, min hals gör så ont att jag knappt kan prata.
 
Bilderna ger ingen rättvisa men men. Skönaste byxorna ever iaf!

Morgonmys




Love life ":)"




can't remember to forget you

Har varit ute på en lång promenad med mamma och hunden, det behövdes verkligen! 
Nu håller vi på och laga mat, efter jag har ätit så ska jag ner och ha barngruppen på klätterverket, egentligen borde jag stanna hemma ikväll och försöka vila min röst lite men men :)
 
 

sick

Vaknade upp ännu sjukare idag. Genom förkyld, skit hes, ont i halsen och hosta, orkar inte!
Har bara slappat hela morgonen, kollat 3-4 oth avsnitt, ätit american pancakes och egen pressad juice till det. Ska ligga kvar i sängen ett tag till innan jag ska ut på promenad med mamma och hunden, känner ändå att jag behöver komma ut något idag och få lite frisk luft! Vi hörs senare :)
 

bareMinerals- bästa sminket

Tänkte visa hur jag sminkar mig vardagligen med bilder, hoppas ni förstår!
Använder bara det här sminket dagligen↑
osminkad
Primer för att få sminket att hålla och se likadant ut hela dagen.
Börjar med concealer från MakeUpStore. Lägger den runt ögonen och på röda partier.
Sen börjar jag med basen. Lägger pudret över hela ansiktet.
Sen tar jag concealer borsten och lägger puder under ögonen och kanske på röda partier om det behövs. Med den här borsten så kan du göra pudret lite tjockare så att det blir som en concelaer istället för löst puder.
Det sista jag gör är att lägga ett mörkare puder som gör att man får lite mer färg. Det är princip den här som gör hela ansiktet, jag älskar den!
Här har jag lagt alla bas grejer förutom det bruna pudret.
och här har jag lagt på allt.
 
 
 

Bowling

Som sagt så drog vi och bowla igår runt 6. Första omgången vann jag och andra gången kom jag sist tillsammans med Emma haha men det var jätte kul!
Efter det så gick vi till corner. Satt och snacka en stund innan jag gick hem vid 9 pga att mina halsmandlar svullnade upp och fick skit ont i halsen..
Idag är jag både förkyld och har halsbränna, hoppas den här skiten går över snart för har verkligen inte tid att bli sjuk..



Min lördag än så länge

Idag drog jag till gymet runt 12 med becca. Körde lite kondition sen ben/rumpa och mage, gick skit bra!
Nu har jag nyss kommit hem, har ätit en tacos och ska strax hoppa in i duschen.
Ikväll blir det bowling med mina fina tjejer!
Bild på min frukost sen imorse 

Fredag!!

Om 20 minuter så slutar jag. Då drar jag direkt till gymet med elin och becca. Ska köra kondition och mage idag, ska bli sjukt skönt! 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och  umgås med familjen. 
Såhär har jag sätt ut idag:
Dålig bild men har på mig en body från ginatricot, skjorta från linnea braun, tights från h&m, sjal från h&m och skor johnny bulls.


Bra slut på torsdagen

Slutade vid 4 idag. När jag kom hem åt jag middag sen la jag mig och vila en stund pga min hemska mensvärk och mitt dåliga humör. Vid 6 tiden drog jag och pappa och klättrade. Trodde verkligen inte att jag skulle palla ett skit men allt vända och fick ett grymt bra tränings pass!
När jag kom hem tog jag en dusch och gjorde i ordning dipp som vi åt framför någon film på 6an. Rolex var med och tiggde som vanligt haha..



work out

Idag slutade jag 12:40. Gick hem till mig med elin och becca dirket efter. Vi gjorde klart ett idrottsarbete sen åkte vi till gymmet och tränade. Jag körde ben och rumpa vilket gick bra!
Efter gymet städade jag sen när jag kom hem åt jag middag med pappa.
Nu ska jag kolla ett oth avsnitt innan jag drar och tränar igen fast denna gång klättring.
bilderna är från augusti
 
 

bra tisdag

Efter skolan åkte jag och gymmade med alva och elin. Körde armar och rygg och sen sprang jag i slutet.
När jag kom hem åt jag, tog en dusch, stretchade+ gjorde några övningar och gjorde juice haha. 
Nu ska jag strax kolla en film med mina päron, hörs imorgon
 

16 år!

Idag fyller my bf sweet sixteen!! Ska till henne efter träningen som jag ska hålla i vis 6. Vi ska basta och fira henne, elin Alva och Emma kommer även att vara där!
4 bilder från 2012 på mig och min babe 



äntligen!!

har väntat 4 månader ungefär på att dom har ska komma och äntligen så kom dom!! Älskar dom verkligen!
 
dom är inte lika mörka i verkligheten, ska försöka ta någon bild i dagsljus.
 

Snow

Åkte hem från becca runt halv 1 i snö med moppen!! Det var nog det svåraste jag gjort, ramla en gång och sladda hur mycket som helst... Åker aldrig moppe i snö igen alltså! Kom iallafall hem välbehållen haha. Nu firar jag min bror som fyller 26 imorgon. Vi sitter och äter tårta och pratar. Vid 3 drar jag på möte och efter det ska jag till elin en stund. Hörs senare



Tacos med tjejerna

Sitter just nu hemma hos becca med elin, Alva och Emma och äter tacos och bara snackar! Vi hörs imorgon :)



I tried

You know though, nothin' come easy
You gotta try real, real hard
I tried hard but I guess I gotta try harder
 

tatuering

Vill så gärna göra en tatuering till om inte fler !! 
Det känslan är så sjukt skön (kanske inte sjävla nålen) men just känslan av att göra en tatuering! Det blir som en drog, man vill bara ha mer.
Funderar på att tatuera in en text eller en dödskalle nästa gång..
 
 
 
 
 

svullen halsmandel

Min vänstra halsmandel har svullnat upp något sjukt.. mamma påstår att det kan vara körtelfeber eller halsfluss, jag hoppas på inget av det och att den har lagt sig tills imorgon :( så länge ska jag leva på ingefärs te i mängder.
bilderna är från i oktober
 

sista dagen på lovet

Idag har jag gymmat, varit ute med hunden 2x, handlat och lagat mat. Laga en skit god maträtt som jag såg på Kenzas blogg här! Den var väldigt enkel att göra, det gick snabbt och så var den väldigt god!
Nu ikväll ska jag sitta och fixa ihop det sista på ett träningsschema som jag ska använda på måndag då jag börjar ta hand om en barngrupp i klättringen, ska bli kul! 
 
 

bilder från när jag och elin hade mys kväll hos henne♥

 bilderna är lånade från elins blogg

Bästavän har börjat blogga igen

Min bf har börjat blogga igen!! den här gången har hon helt ny blogg och portal så tycker verkligen ni ska ta och kolla in den!
Http://eelinilsson.webblogg.se



söndag

Igår kom becca och elin till mig på kvällen. Vi spelade spel, gjorde juicer med min nya råsaftscentrifrug♥♥♥ och tog en promenad med rolex. Senare kom även dane och alex hit, vi fortsatte att spela spel och sen kollade vi film. Idag vaknade jag upp bredvid elin och becca. Åt amerikanska pannkakor till frukost innan jag åkte och klättrade. Efter det städade jag och sedan åkte jag och handla med pappa. När vi kom hem lagade vi en skit god midddag!
Nu har jag precis ätit och ska strax hoppa in i duschen!
 
bild från innnan jag drog och tränade

julklappar #2

 

Torsdag fredag lördag

I torsdags lagade jag och elin tacos hemma hos henne och kollade på dom nya avsnitten av revenge! Igår tränade jag, sen träffa jag och elin dane och Alex. På kvällen åkte vi ut till Agaton där det var fest. Vi kom hem runt 2 och somnade i princip direkt. Idag har jag inte gjort något alls ungefär, har urinvägsinfektion så är rätt slö. Ikväll är jag hundvakt och troligtvis kommer även becca och elin hit!



Ny år!

Igår var det nyår! Började med tre rätters hemma med familj och vänner. Sedan drog jag becca och elin vidare till Fredrik och sen amar. Vid 12 slaget hade vi kommit halvvägs in till stan haha wehoo! Runt halv 2 drog vi till Agaton och kom hem här runt halv 5! 
Hade en bra kväll även fast vissa saker kunde blivit bättre! 
Idag mår man som man förtjänar. Ligger i sängen och kollar på Harry Potter, vilket jag nog kommer göra hela den här dagen.