mat tips!

Slutade vid 4 idag. När jag kom hem lagade jag mat. Blev ostgratinerad kyckling i ugn (recept nedanför).
Nu har jag precis ätit och ska strax dra på mig träningskläderna för ett klätterpass vid 6!
 
Du behöver:
1 paket bacon
2-3 kycklingfileer
4 dl grädde
1 liten paprika eller en halv stor
1 gul lök
riven ost
svartpeppar
salt
2 krm chili krydda
2 msk paprika krydda
 
Gör såhär:
Tina upp kyclingfileerna och lägg dom i en ugnssäker form. Stek baconet i en någorlunda djup stekpanna. När baconet är ganska genomstekt så lägger du i den grov hakade löken och paprikan. Stek i några minuter innan du häller i grädden. Låt det puttra ett par minuter medans du tillsätter salt,peppar, paprika krydda och chili kryddan. Smaka av tills det smakar så som du vill ha det. Häll sedan i röran i den ugnssäkra formen med kycklingfileerna. Strö sedan över riven ost så det täcker hela formen. Sedan ställer du in formen i ugnen på 225°C. Ta ut den efter 20-25 minuter. Klart!
 
 

en bok och choklad

har nyss duschat, rakat benen osånt och nu ligger jag i sängen. Ska läsa en liten stund och sen sova. Är sjukt trött så kommer antagligen somna innan 10!
godnatt på er!
 

wednesday

Idag slutade jag tidigt som vanligt. Åkte till gymmet med elin och becca efter och körde ben. Det gick jättebra förutom att jag blev sjukt trött eftersom jag inte ätit så mycket. 
Drog även och klättrade vid 7 med pappa och även det gick bra!
så här har jag sätt ut idag:
 
byxorna och skjortan är från H&M, armbandet är ett gammalt arv

Vårväder idag

Måndag- check
Slutade vid 4 som vanligt. Åkte hem och åt sen åkte jag ner till klätterverket vid halv 6 och hade barngruppen. När jag kom hem bänkade jag mig framför tvn där jag ännu sitter. Ska lägga fram kläder tills imorgon sen kolla oth innan jag somnar! :)




open your eyes

Igår åkte jag till Kisa på morgonen tillsammans med pappa. Vi åkte backarna i ca 5 timmar innan vi åkte hem igen. När jag kom hem åt jag, duschade osv innan elin hämtade upp mig runt halv 9 för att åka till Emma. Vi chillade en stund innan vi alla 3 gick till coop för att köpa lite inför kvällen och morgonen. När vi kom hem igen vid 12 så slingade jag elins hår. Sen kollade vi film innan vi somna.
Idag vaknade vi rätt sent. Vi åt frukost oså sen slingade jag elins hår igen. Vid 3 tiden hämtade mamma mig. Nu har jag precis ätit. Ska ta mig en dusch nu sen ska jag träffa jesper. 
Kofta- NewYorker   T-shirt- Volcom   Byxor- Dr.Denim

 

Inköp från Linköping

Som sagt så var jag i Linköping igår till idag med elin♥♥  Var rikitgt skönt att vara där och bara umgås.
249:- från NewYorker
99:- från BikBok
199:- från Cubus
Överdel 139:- Underdel 89:- från NewYorker
50:- från The Body Shop
59.- från H&M
249:- från Cubus

rest in peace

Förra veckan på torsdagen började rolex bli sjuk. Han fick feber och var inte alls pigg. Vi trodde att han hade fått en vanlig förkylning eller influensa. Dagarna gick och han blev inte bättre. Han slutade att äta och blev väldigt mager. Till slut orkade han knappt gå över vägen när han skulle ut på promenad. Igår när mamma vaknade hade hans ben svullnat upp, det var dubbel så stort. Medans jag var och jobbade på klätterverket så åkte mamma och pappa upp med rolex till veterinären. Jag förstod att han var sjuk, riktigt sjuk men jag hade aldrig tanken i huvudet att han skulle dö, tänkte mer att han skulle få en spruta och medicin. Men så blev det inte. Efter att ha tagit några prover så visade det sig att hans värden var hemska och att man hade hittat blodcancer. Det fanns inget annat att välja på än att avliva honom. Jag förstod det inte riktigt när mamma ringde och berättade att rolex var död. Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag kan inte hantera det. Jag vill inte hantera det. Det finns inte i min värld att rolex är borta..
Idag när jag kom hem från Linköping så grät jag för första gången. Jag och mamma satte oss och bara grät. Våran familjemedlem är död. Den vi spenderar mest tid med. HELA tiden är han med oss, exakt hela tiden och nu är han plötsligt helt borta. Det känns som han är här någonstans men jag hittar honom inte. Det är så frustrerande. Jag kan helt enkelt inte förstå och ta itu med det. 
Vila i frid Zethon af Sacha "Rolex". 
 

Linköping med bf

Igår runt 4 tog jag och elin tåget upp till Linköping. Vi var framme runt kvart i 6. Då hämtade min bror och hans flickvän upp oss. Vi åkte hem till deras lägenhet. Vi åt middag osen på kvällen gjorde scones och spelade kort! 
Idag vaknade vi upp runt 10. Vi åt frukost och gjorde iordning oss sen åkte vi in till stan. Vi gick runt i affärerna i någon timma innan vi åt lunch på tacobar sen fortsatte vi kolla runt i butikerna. Hittade rätt många grejer, kommer lägga upp vad jag köpt senare :) 


 

@klätterverket

Just nu är jag nere på klätterverket med elin. Det är andra dagen vi är här eftersom jag håller öppet nu på sportlovet. Hon har sovit hos mig 3 dagar i rad så igår drog vi till gymmet innan vi åkte ner till klätterverket, likaså idag! Vi bokade även tåg biljetter idag till Linköping som vi åker till imorgon. Vi sover hos min bror och hans flickvän och sen på torsdagen ska vi shoppa hela dagen! :) hörs sen! 





Våfflor x2

När elin och jag kom hem till mig spelade vi kort och Mariocart. Sen åt vi våfflor igen, så jävla gott XD
Nu spelar vi Mariocart, får sr vad vi gör sen :)



Sleepover med bästis

Igår sov elin hos mig. I morse gjorde vi våfflor och smothie till frukost, bästa som finns typ!! Sen åkte jag och tränade, städa med pappa oså. Nu är jag hos elin och vi ska strax åka hem till mig.





med kärlek

tack mamma♥

Fredag och sportlov!!

Slutade runt 2.
Då gick jag ner på mejeriet med elin och becca och tog en alla hjärtans dag fika😋
Nu ska jag städa mitt rum lite sen ska jag laga mat med m&p. Vi hörs senare kanske :)



kom precis hem

Vid 6 drog jag ner och tränade en timma. Efter det var det styrelse möte i 2 timmar ungefär. Nu är jag helt slut. Ska ta mig en dusch sen gå och lägga mig!
Så här har jag sätt ut idag↓
 
 

MIX & GO

Mamma och jag var på Ica Maxi för ett par dagar sen och köpte ny mixer eftersom våran gammal gick sönder. Det här är nog den smidigaste prylen ever, älskar den haha! 
199kr


Pluggdag

Idag slutade vi tidigt som vanligt.
Åkte till Coop efter skolan med elin och becca sen åkte vi hem till elin och pluggade några timmar inför vårat prov som vi har imorgon! Jag åkte hem runt kvart över 4. Åt middag med mamma och nu ska vi strax slinga mitt hår (!!) det ser ut som skit och har fulaste utväxten så att jag mår dåligt haha..
Hörs sen kanske




summe time sadness

Har inte haft så mycket att skriva om så det är därför jag inte har uppdaterat. 
Hur som helst så är det här sista veckan som jag går i skolan nu innan sportlovet. Ska bli så sjukt skönt med lov, har ingen ork till skolan alls längre.
Nu ska jag strax dra ner till klätterverket en stund innan jag träffar J. Vi hörs :)
 
Fick hem min bråvalla biljett igår. Får mig att längta ännu mer till att gå ut skolan och få sommmar lov!!

lördag

Idag har jag gjort klart ett idrottsarbete med elin och becca innan dom drog hem från mig, pluggat lite på andra världskriget som jag har prov på nästa vecka, varit ute med hundarna (rolex och tretton), tretton är våran grannes hund som vi är hundvakt åt i helgen. Sen har jag även städat trappen och mitt rum. 
Nu har jag precis tryckt i mig en kebabtallrik och ska sätta på ett avsnitt av oth. hörs sen kanske
 

Igår

Igår drog jag som sagt och kollade på nattinne fotbollen med elin, becca och Emma. Vi var där från 8 till 12- halv 1 ungefär. När det var slut gick jag, elin och becca hem till mig och sov!
Nu har vi precis vaknat, ska nog ligga kvar i sängen ett tag till innan vi går upp och äter frukost.





nattinne

Har inte gjort så mycket förutom att plugga och handlat med pappa sen jag senast uppdaterade.
Ska strax börja laga tacos sen ska jag till sporthallen runt 8 med elin, becca och emma.
Bild från i somras

-

Sov jätte dåligt inatt, måde illa och kände mig yr när jag vaknade så gick till skolan efter halva lektionen hade börjat och sen gick jag hem efter andra. Sen jag kom hem har jag pluggat och sovit. Känner mig lite piggare nu förutom att jag är vrålhungrig men tror mamma skulle laga lunch åt mig nu ;)



Efter träningen

Kom hem från träningen för en timma sen ungefär. Det gick väldigt bra! Har ätit några pannkakor precis och ska strax ta en lång dusch! 
Jag och bubi från igår


I want!!

Vill såååå gärna göra en sån tatuering på underarmen! 



climbers against cancer

Idag efter gymmet så åkte jag hem och gick ut på promenad med hunden direkt. Sen träffade jag Elin. Vi gick ner på stan och tog en fika på espresso house. Efter det gick vi hem till mig en liten stund innan jag och rolex följde henne till bussen. När hon hade åkte så fortsatte jag och rolex gå i 1 timma ungefär. Nu sitter jag och äter och ska strax städa klart lägenheten och hänga upp tvätten innan jag dra på klätter träning!
 
 

gym next

Vknade runt 10 i 10. Gick upp och gjorde american pancakes till frukost. Nu ska jag bara fixa mig lite sen drar jag till gymmet! vi hörs senare.
 

älsklingen

 

skön dag

Slutade tidigt idag som vanligt. När jag kom hem gick jag ut med hunden i ca 40 minuter. När jag kom hem gjorde jag juice och sen satte jag mig och plugga. Somnade även till en stund innan jag gick ut med hunden igen vid 4. Sen åt jag middag med mamma innan vi åkte ner till klätterverket och tränade en timma.
Nu ligger jag i sängen och ska kolla ett par oth avsnitt. Imorgon är det friluftsdag som jag inte ska vara med på, utan tar ledigt vilket kommer bli så jävla skönt!
 

BRÅVALLA

Bokade precis bråvalla biljetter, blir alla 3 dagarna med mina tjejer! Vi kommer bo hos min bror och hans flickvän i Linköping så vi kommer åka buss emellan. Kan inte bli annat än bäst men tanke på artisterna och sällskapet!!!♥
 

ootd

Tisdagen är nog den segaste dagen på veckan. Börjar klockan 8:00 och slutar 16:00. När jag kom så tog jag en dusch sen lagade jag mat till mig, mamma och brorsan. Ska ta och läsa lite om andra världskriget som jag har prov i nästa vecka..  Sen ska jag träffa J en stund. Vi hörs senare eller imorgon.
 
Har iaf haft skönaste kläderna ever på mig idag↑

Monday

Måndagen är avklarad. Slutade klockan 4 i sporthallen. Åkte hem och gick direkt ut med hunden. När jag kom hem gick jag ner till Telia och köpte en ny laddare eftersom min gick sönder idag. Sen åt jag middag med mamma innan halv 6 då jag åkte ner till klätterverket och tog hand om barngruppen!
Nu är jag hemma igen och ska strax ta mig en dusch innnan jag bosätter mig framför tvn och kollar på sherlock Holmes med mamma.



söndag

Idag har jag dammsugit hela lägenheten, bytt sängkläder osv. Typical söndagar. Nu ska jag dra och städa ännu mer så vi hörs senare!
 

new in från lager157

hittade den här på killavdelningen ute på lager157 för 300:-. Den är sjukt skön och väldigt varm, passar perfekt nu när det är vinter!
 
 

Bouldercup

I helgen har jag ju då tävlat. Tävlingen var i Västevik och det var 89 stycken anmälda. I min grupp var vi 5 tjejer. I kvalet kom jag överlägset 1:a. Jag och en tjej till kom till final. Finalen var sjukt jämn men tyvärr så blev det en andra plats för mig men jag är nöjd ändån eftersom det var så pass jämt mellan oss i finalen. Jag kom hem runt halv 6. Då tog jag en dusch och sen fixade jag mig. Runt halv 9 gick jag till smugglaren med mamma och pappa där vi åt middag och firade pappa som fyllt 55! 
bild från sommaren 2012
 

Middag med tjejerna

I förr går efter skolan så gick jag ner på stan med elin och becca för att köpa födelsedags presenter till Emma. Efter det så åkte jag och elin till gymmet där jag spang 3km sen kom pappa och hämtade oss. På kvällen runt halv 7 så möttes vi (jag, elin, becca och Emma) upp vid morella där vi firade Emma. Vi blev kvar tills halv 10 ungefär :) riktigt bra kväll med mina tjejer!