lchf cheesecake

 

lugn men händelserik söndag

Min dag har varit lugn men har endå hunnit med mycket. Vaknade upp bredvid elin runt 11 och sedan skjutsade jag hem henne någon gång efter 12. Var hos mormor en sväng och fika förut, sen har jag städat trappen och även hjälpt pappa med hans motorcykel. Sen var vi ute hos en kompis och hälsa på. Jag också har bakat lchf cheesecake med mamma och nu kom jag nyss hem från ett litet träningspass.
 
btw har köpt en ny återfuktningscreme som verkar jättebra och luktar sjukt gott!
 

proteinbars

Dom blev jättegoda och väldigt mättande. Bra att äta innan träning!
 

Kvällen

Jag och elin är fortfarande hos oskar och ska väl snart dra hem. Kvällen har varit väldigt bra och rolig. 2 bilder från kvällen



lördag

idag drog jag till gymmet med becca runt 12. Vi körde på i ungefär 2 timmar. När jag kom hem åkte jag till affären och handla med mamma. Köpte även en ny moppehjälm. Nu ska jag fixa mig lite snabbt, ikväll drar jag elin och becca och grillar med några i klassen!
 

bakar

efter ca 1 timma så kom mamma och jag hem från IcaMaxi där vi köpte massa ingridienser till vårat bak.Så nu har vi stått i några timmar och gjort proteinbars och små bröd bullar. Bullarna var jättegoda, proteinbarsen vet jag inte än eftersom dom står i kylen och stelnar!
bularna
förberedelser för proteinbarsen
 

new in

var nere på tjejkvällen igår innan jag drog till träningen. Fick med mig en tröja från lindex där dom hade 25% på alla kläder och en parfym från canpea för 199:-, dock var det ett test som dom sålde ut men det är rätt mycket kvar i den + att det är en parfym som jag använt innan.
 

Pull ups på gymmet


nya träningsbyxor

var nere på stan förut med mamma och köpte nya träningsbyxor. Tack mamma!
 

studiedag

min dag har rullat på bra fram tills nu då jag skulle göra en jävla äppelpaj och råka skära av mig tumspetsen, blöder lika mycket som jag skulle skurit av hela tummen typ, höll seriöst på att spy och svimma, klara inte av blod alltså.
Annars så har min dag varit bra, gick till frisören vid 10 och klippte av mina slitna toppar, efter det pluggade jag och städade hela huset. Efter det gick jag ut med hunden och nu sitter jag här och väntar på äppelpajen ska bli klar. Blir den inte god så vet jag inte vad jag gör, har liksom ofrat min tumme för det här?!
 
Inte så jätte bra bilder på mitt ny klippta hår men men
Min blodiga tumme
 

plugg

slutar tidigt på onsdagar. Vid tio i 1 gick jag hem och sen direkt ut med hunden. Vi kom in för en halvtimma sen ungefär. Nu ska jag ta något att äta sen kolla twisted. Ikväll ska jag till becca och plugga henne och elin! vi hörs sen
ootd↓
 
 
 

min dag/outfit

Min dag har rullat på rätt bra, slutade vid 2. Gick ner på stan och frågade efter praoplats men det var fullt. När jag kom hem pluggade jag lite sen lagade jag mat. Nu har jag precis ätit, ska kolla ett avsnitt av twisted innan jag går till skolan för utvecklingssamtal. Efter utvecklingsssamtalet ska jag på träning tills halv 9!
 

Efter träningen

Löpningen gick jätte dåligt pga att jag åt precis innan träningen så fick håll direkt, men körde ett bra ben pass istället med becca som avslutades med 100 squats!
Nu har jag precis duschat och ska äta lite gott framför tvn.


next gymmet

slutade runt 4 idag med idrott, efter det åkte jag direkt och städade och sen hem. Nu har jag precis ätit lite och ska strax åka till gymmet med becca. Idag blir det några kilometers löpning efter det ska jag träna armar om jag hinner.
 
 

2 bilder från förut idag

Vid 11 imorse så åkte jag ner till klätterverket där det förekom ett "event" eller vad man ska kalla det. Några personer från världs eliten har varit här i några dagar och prövat på vår klättring utomhus och idag så fick man chansen att träna med dom inomhus. Det var riktigt roligt faktiskt och dom gav jättebra tips och olika bra tränings övningar!
Bilden är inte min, den är tagen och redigerad av Stefan Rasmussen

Campus träning


2 träningspass

Idag blev det 2 tränigspass. Vid 11 drog jag och klättrade med pappa och vid 1 åkte jag till gymet med elin och körde ett bra och långt pass. Sprang 4.70 km på 30 minuter den här gånger, nytt rekord(!!)
nu har jag precis ätit↓ ska ta mig en dusch, sen ska jag träffa elin och becca.
 

äntligen fredag!

Skolan gick någolunda snabbt, efter den så gick jag ner på stan med elin för att leta prao-plats. Fick en vecka på intersport så nu måste jag bara hitta någon annan stans att vara på den andra veckan. Sen efter det följde jag henne hem en bit med rolex. Nu har jag precis gjort mig en smothie och tänkte plugga lite.
 

Workout

Drog till gymmet direkt efter skolan med elin och becca. Sprang 4.38 kilometer, sjukt nöjd!! Efter gymet gick jag ut med hunden och nu har jag precis gjort i ordning en smothie och lite frukt.




höst

Har inte uppdaterat så mycket på senaste eftersom jag inte haft lust och tid, men som jag skrev i början så kommer jag uppdatera när jag känner för det helt enkelt :)!
I alla fall.. Nu är sommaren verkligen förbi och hösten är här på riktigt. Har varit så sjukt kallt idag, inte mer än 5 (!!) grader imorse, höll på att frysa ihjäl i skolan kändes det som, fy vad jag hatar kyla!
Hur som helst, nu ska jag fixa ihop lite käk sen vid halv 7 ska jag träna! Tränade även igår, blev ett bra magpass på gymmet med Agnes. 
 att ta bild på sig själv efter en 8 timmars lång dag skoldag känns så där men orkar inte bry mig 

världens bästa

 

Bilder från när jag tatuerade mig




eval

första gången på evigheter som jag har ridkläder på mig haha. Ska strax ut till stallet för har valt ridning på mitt eval och det ska bli sjukt kul!
 

tiden läker alla sår

1 år fick jag spendera tillsammans med världens finaste kille. Men allting har en början och ett slut, tyvärr.
Jag är glad över att vi fortfarande är vänner, just nu känns allting helt okej men jag vet att dagarna kommer komma då allting känns hopplöst och det det enda jag kommer göra är att känna en stor saknad.
Tack för det här året och allt du någonsin gjort för mig♥
 
 

feather- tattoo

Idag var dagen kommen då jag tatuerade mig! Åkte ifrån västervik till Mönsterås runt halv 9 tiden och var framme i Mönsterås vid 10 tiden. Vi satte igång direkt och det tog ca 1½ timma innnan taueringen var klar. Jag var jätte nervös i början över hur ont det skulle göra osv, men det gjorde faktiskt inte alls ont till min förvånad!
Jag är hur som helst sjukt nöjd ööer tatueringen och han som tatuerade mig, det var klart värt pengarna och den lilla smärtan.
 

En oväntad vänskap

Träningen gick riktigt bra idag, kom hem runt halv 9. Tog en dusch innan jag satte mig i soffan och kollade på "en oväntad vänskap" med mamma och pappa, som jag fortfarande kollar på. Sjukt bra film faktiskt! 


mina senaste inköp

Smink borttagning 175kr- 88kr
Glans spray från åhlens, kommer inte ihåg hur mycket det kostade men det var 50%. Det funkar väldigt bra och ger synligt resultat direkt, kan visa er en före och efter bild när jag har tid!
Jacka från VILA, köpt på JC. 499kr
 
nu ska jag sova en stund ihop om att mitt illamånde ska försvinna, sen vid halv 7 ska jag iväg och träna i 2 timmar (klättring):

igår och idag

hann inte blogga igår men skoldagen rullade på som vanligt, slutade vid 4. Sen på kvällen var jag med elin. Vi träffade agaton,alex och gustav och var med dom tills på kvällen.
Idag slutade jag runt1, drog ner på stan med elin och becca. Visar strax vad jag köpte.
Nu ska jag och elin ta något att äta och kolla på Greys Anatomy, hörs sen.
 

Söderköping

Efter jag och elin hade varit gymmet i morse så åkte jag, elin, becca och beccas pappa till Söderköping. Vi skulle till smultronstället men det var stängt så det blev en glass på ett annat glass ställe, men det funkade lika bra det!

Ni är bäst ♡


4:de träningsdagen

Det är fjärde dagen i rad som jag tränar nu, var av 2 klättring och dom andra 2 gym. Idag drog jag och elin till actic efter skolan och körde ett bra pass på 1 och en halv timma.
imorgon blir det femte dagen då jag ska ut och klättra i överum.
Jordgubbs smothie efter träningen ↓
 

smothie innan träning

snabbt, bra och mättande.
 

skolan next

nu drar jag till skolan, ser ut såhär idag↓
 

another day

har precis bytt om till tränings kläder och ska strax börja hjälpa till med maten sen efter jag ätit så drar jag och tränar. Egentligen skulle jag träffat elias nu men fanns ingen tid till det så ska hem till honom efter träningen där jag troligen sover också.
btw saknar mitt bruna hår jätteee mycket, vet inte om jag ska behålla det jag har eller om jag ska färga det brunt igen!?

Nostalgi

Ligger just nu i min säng och lyssnar på gamla låtar, nostalgiii!
Kanske drar igång ett avsnitt gg innan jag går och lägger mig.

4 bilder från förut när jag var ute och gick med vovven.


måndag √

sådär ja, nu var måndagen avklarad. Efter skolan så gick jag och elin hem till mig och bakade kladdkaka och kollade på "pojken i randig pyjamas". Sedan skjutsade jag hem henne runt halv 7.
När jag kom hem tog jag en 50 minuters pw med hunden, väldigt skönt fast rätt kallt, känns verkligen att hösten är här nu och att sommaren är över..
 
 

ny dag, ny vecka och ny månad

Första veckan på September börjar nu och jag ska strax dra mig till skolan för ännu en skoldag till 4. 
Vi hörs senare.
ser ut såhär idag↓
 

Söndag

Vaknade upp bredvid Elias idag, åkte sedan hem och tog en promenad med rolex innan jag och elin åkte ut till vo och tog en pw runt spåret och bara snackade.
Efter det åkte vi till IcaMaxi med hennes pappa och fikade. Nu ligger vi hemma hos henne och kollar på OTH.